SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

The Grand Kristal Residence City – Apartament 3 camere decomandat

Berceni, Bulevardul Metalurgiei
 • Ofertă specială
 • Cel mai bun preț
 • Oferta limitata!
94.500 euro
(TVA 5% inclus)
AVANS NOUA CASĂ: 14175 euro
Nr. camere: 3
An: 2021
Etaj: 1
S.U.: 88.07 mp
S.C.: 96.44 mp
Balcon: 2
ID Anunt: 122800

Caracteristici

 • Suprafață utilă: 88.07 mp
 • Suprafață construită: 96.44 mp
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 1
 • Grup sanitar: 2 grupuri sanitare
 • Balcon: 2
 • An constructie: In construcție (2021)
 • Tip imobil: bloc de apartamente
 • Regim de înălțime: P+11
 • Structură: beton, caramida
 • Compartimentare: decomandat
 • Încălzire: centrala proprie a apartamentului

Finisaje si dotari

parchet, gresie, faianta, vinarom, calorifere aluminium, vopsea lavabila, geamuri termopan, centrala proprie a apartamentului, lift, usa metalica, aer conditionat, interfon, sistem alarma, sensor pentru incendii, video

Schița

Prezentare

Apartamentul cu 3 camere prezentat este situat intr-un imobil P + 11 etaje ce face parte din unul dintre  cele mai mari  proiecte  rezidentiale din Zona De Sud, The Grand Kristal Residence City. Acesta este disponibil la etajul 5 din 11, fiind dispus spre SV, cu vedere spre zona verde din cadrul ansamblului.  Datorita pozitionarii cardinale apartamentul dispune de lumina naturala pe toata perioada zilei.

Pentru dezvoltarea unui asemenea proiect rezidenţial de mari dimensiuni, a fost nevoie de un teren cu suprafaţă foarte mare (vezi harta proiectului cu cele 10 ha de teren), poziţionat într-o locaţie bună, precum şi de o planificare minuţioasă care a durat aproape un an de zile şi a necesitat o întreagă echipă de specialişti, arhitecţi de top, structurişti, echipe de ingineri şi arhitecţi peisagişti.

Localizare si vecinatati:

Noul proiect The Grand Kristal Residence City Metalurgiei este amplasat in zona de Sud a Capitalei, sector 4, pe strada Dumitru Brumarescu, cu acces direct la b-dul Metalurgiei si catre multiple centre comerciale din zona: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall, dar si catre institutii de invatamant si spitalicesti.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Apartamentul are suprafata utila de 80,79 mp, fiind complet decomandat, format din: camera de zi luminoasa, doua dormitoare spatioase, bucatarie cu suprafata generoasa si doua bai, la care daca adaugam si cele doua balcoane ale caror suprafete insumeaza 17,52 mp , rezulta o suprafata total utila de 98,31 mp.
Locuinta este dotata cu finisaj si echipamente de cea mai buna calitate: tamplarie PVC Salamander cu geam tripan, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare Sannex, calorifere de otel, centrala temica Ariston de 24 kW in condensare si usa de intrare metalica cu multiple sisteme antiefractie.

In cadrul ansamblului sunt amenajate locuri de joaca pentru copii, parcuri moderne cu spatii destinate relaxarii, amenajate moderne cu mobilier urban si locuri de parcare delimitate si iluminat nocturn.

Pret si modalitati de plata:

Pretul  apartamentului este 94.500 Euro.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 10% din pretul apartamentului, iar pentru plata integrala in avans beneficiati de un discount de 5% din pret.

Loc de parcare asigurat !!!!

Fotografiile de interior din acest an sunt reale, dar au rolul strict de prezentare și propunere de amenajare!

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Harta localizare

Unnamed Road, București, Romania

Puncte de interes

Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Calculator rate

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Calculator rate apartamente
Euro
Euro
Euro
30

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunțuri asemănătoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov


Call Now Button