SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Urban Garden, apartament nou, 2 camere

Rahova, Piata Rahova, Farmacia Tei
  52.900 euro
  (+ TVA 5%)
  AVANS NOUA CASĂ: 2645 euro
  Nr. camere: 2
  An: 2022
  Etaj: 2
  S.U.: 47,34 mp
  S.C.: 59 mp
  Balcon: 1
  ID Anunt: 115269

  Caracteristici

  • Suprafață utilă: 47,34 mp
  • Suprafață construită: 59 mp
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: 2
  • Grup sanitar: 1 grup sanitar
  • Balcon: 1
  • An constructie: In construcție (2022)
  • Structură: beton
  • Compartimentare: decomandat

  Finisaje si dotari

  parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan, , lift, usa metalica, interfon

  Schița

  Prezentare

  Detalii imobil:

  Va prezentam mai jos un apartament cu 2 camere spatios si luminos, compartimentat modern, situat la etajul 2, intr-un bloc nou, cu 5 etaje, in noul nostru proiect imobiliar, Urban Garden, in imediata apropiere a soselei Magurele, a Farmaciei Tei si a Pietei Agroalimentare Rahova.  Apartamentul are o suprafata utila de 47,34  mp, dispune de bucatarie inchisa, living cu zona de dining, dormitor, baie, hol si balcon spatios care pe poate inchide.

  Localizare si vecinatati:

  Apartamentul este amplasat in Cartierul Rahova, Sector 5, zona ce beneficiaza de infrastructura completa: strazi asfaltate, iluminat public, acces rapid la STB.

  Specificatii tehnice si caracteristici:

  Apartamentul se preda finisat la cheie, dotat cu centrala termica proprie, obiecte sanitare in baie, calorifere, dar cel mai important, acesta se vinde bransat la toate utilitatile si contorizat individual.

  Daca rezervarea apartamentului se face din timp va puteti personaliza finisajele dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori, dar si propuneri de amenajare realizate de catre designeri.

  Blocul este construit pe cadre din beton armat (stalpi si grinzi), iar compartimentarea este facuta din caramida porotherm (25 cm exterior/12 cm interior). Blocul este izolat cu polistiren expandat, grosime 10 cm si fiecare apartament dispune de centrala termica proprie in condesare.

  Complexul se afla la o distanta de numai 15 minute de mers pe jos pana la Piata Rahova si la 4 kilometri de centrul capitalei.

  Accesul catre ansamblu se face in conditii civilizate, indiferent de anotimp deoarece amplasamentul ales este unul excelent, aflat intr-o zona care dispune de infrastructura completa, drumuri asfaltate si acces rapid la mijloace de transport in comun sau puncte de interes cum ar fi: scoli, gradinite, parc pentru copii, magazine si centre comerciale.

  Pret si modalitati de plata:

  Pretul de lista al apartamentului este 52.900 euro, se accepta plata cash, creditare ipotecara sau Noua Casa! Comision 0%-Direct Dezvoltator, iar daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pt dvs, departamentul nostru financiar credit24.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

  Alte informatii si contact:

  Apartamentul este in constructie, iar termenul de finalizare al blocului este mai 2022.

  Iti facilitam si obtinerea unui credit pentru achizitia unui apartament, prin Divizia Financiara Credit24h.ro.

  www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

  Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ma puteti contacta la numarul de telefon: 0722.480.411-Raducu Gabriel sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Soseaua Salaj nr. 363 Sector 5, Bucuresti, Soseaua Oltenitei 15-15A (Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei, acces RATB 125, 141, 220, 232, 241, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din Zona de Sud.

  * Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

  * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

  * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

  * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

  * In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

  Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

  Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

  Harta localizare

  Strada Teiuș 122, Bucharest, Romania

  Puncte de interes

  Magazin 5 minute
  Transport public 5 minute
  Scoala/Gradinita 10 minute
  Cafenea/Restaurant 5 minute
  Farmacie/Spital 5 minute
  Centru 30 minute

  Calculator rate

  Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

  Calculator rate apartamente
  Euro
  Euro
  Euro
  30

  * Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

  * Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

  * Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

  Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

  Alte anunțuri asemănătoare

  Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

  
  Call Now Button