Apartamente 2 camere Aparatorii Patriei

Cartierul Aparatorii Patriei a luat nastere dupa improprietarirea veteranilor Primului Razboi Mondial, care au putut sa isi ridice locuinte pe loturi de cate 5000 de metri patrati. Zona s-a dezvoltat constant, iar in ultimii 30 de ani, multumita statiei de metrou ce poarta numele cartierului, dezvoltarea a fost accelerata.
Astazi, alaturi de case au aparut si blocuri moderne de locuinte, magazine si numeroase facilitati care fac din Aparatorii Patriei un punct de atractie pentru toti cei care sunt in cautarea unui apartament sau a unei garsoniere.

Apartamentele cu 2 camere, cele mai cautate locuinte din zona Aparatorii Patriei.

Majoritatea celor care isi cauta o locuinta in zona de Sud a Bucurestiului isi opresc atentia si asupra apartamentelor cu 2 camere din Aparatorii Patriei. Construite in blocuri moderne, parte din ansambluri rezidentiale foarte bine gandite, acestea reusesc sa contureze o serie de avantaje:

  • Sunt spatioase;
  • Sunt ieftine;
  • Sunt bine compartimentate.

Un apartament cu 2 camere in Aparatorii Patriei este solutia perfecta pentru toti cei care isi doresc o locuinta spatioasa, cu o multime de facilitati in jur si cu un pret de achizitie mic.

Iti oferim cea mai buna solutie pentru a cumpara un apartament 2 camere Aparatorii Patriei.

Daca vrei sa cumperi un apartament cu 2 camere in aceasta zona, iti punem la dispozitie zeci de apartamente noi, construite de dezvoltatori cu experienta. Avem experienta necesara pentru a te indruma spre cel mai potrivit apartament pentru tine si pentru a te ajuta sa gasesti cele mai bune solutii financiare:

  • Te ajutam sa gasesti apartamentul potrivit, in functie de nevoile pe care le ai;
  • Te ajutam sa gasesti solutia perfecta de creditare, punandu-ti la dispozitie si un sistem de rate direct la dezvoltator;
  • Te ajutam cu toti pasii birocratici.

Apartamentele cu 2 camere din Aparatorii Patriei sunt moderne, spatioase, au acces la metrou si la alte mijloace de transport in comun si sunt construite intr-o zona cu potential imobiliar, ceea ce le face o investitie inteligenta.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie