Apartamente 2 camere Brancoveanu

Zona conturata in jurul statiei de metrou Constantin Brancoveanu este foarte cautata de catre toti cei care isi doresc un apartament in Bucuresti. Accesul facil catre metrou, proximitatea fata de Parcul Tineretului, Parcul National Bucuresti, Sala Polivalenta si numeroase magazine si facilitati medicale fac din aceasta zona un punct de atractie pentru cei ce isi doresc sa investeasca intr-un imobil.

Iti propunem mai multe apartamente cu 2 camere in Brancoveanu.

Daca iti doresti sa investesti intr-un apartament in Bucuresti, iti propunem zeci de apartamente cu 2 camere Brancoveanu, construite in ansambluri rezidentiale noi si moderne. Pe langa proximitatea fata de principalele puncte de interes ale orasului, zona Constantin Brancoveanu iti ofera si o infrastructura bine pusa la punct, spatii largi si planuri de dezvoltare foarte bine conturate.

Apartamentele cu 2 camere din oferta noastra bifeaza o serie de caracteristici atractive:

  • Sunt construite in ansambluri rezidentiale noi, pe baza unor reguli stricte, care le fac rezistente la cutremure, eficiente energetic si foarte bine optimizate pentru o exploatare moderna;
  • Sunt spatioase si sunt foarte bine compartimentate;

Apartament vechi sau apartament nou in Brancoveanu?

Desi in zona exista si apartamente vechi, construite in urma cu mai multe decenii, mizam intotdeauna pe apartamentele noi. In general, acestea sunt mai spatioase, ofera mai multa lumina naturala, sunt mult mai bine izolate termic (ceea ce inseamna cheltuieli lunare mai mici) si au o structura mai rezistenta.

Pe langa asta, un apartament nou poate sa fie amenajat dupa preferintele fiecarui utilizator in parte.
Costul unui apartament nou in Brancoveanu este similar sau chiar mai mic decat costul unui apartament construit intr-un cartier vechi, ceea ce inclina balanta in mod decisiv spre investitiile in imobile noi.

Te ajutam de-a lungul intregului proces de achizitie.

Daca ai ales un apartament cu 2 camere in Brancoveanu te ajutam sa il achizitionezi si iti oferim cele mai bune solutii de finantare, te ajutam sa treci cu usurinta peste birocratie si de asemenea, iti putem oferi cele mai bune solutii pentru amenajare.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie