Apartamente 2 camere Metalurgiei

Exista o multime de motive pentru care un apartament cu 2 camere pe Bulevardul Metalurgiei poate fi o achizitie inteligenta.
Bulevardul Metalurgiei este o importanta artera a sectorului 4 din Bucuresti, in jurul careia s-au dezvoltat in ultimii ani o multime de proiecte imobiliare moderne. Intreaga zona rezidentiala rezultata poate fi definita drept moderna, linistita si plina de perspective de viitor pentru cei care locuiesc in ea.

De ce sa cumperi un apartament cu 2 camere Metalurgiei?

Daca iti doresti sa faci o achizitie imobiliara, un apartament cu 2 camere Metalurgiei poate sa fie optiunea ideala. Exista mai multe motive pentru asta:

  • Ofera acces rapid catre centre comerciale si magazine (Lidl, Metro, Carrefour, Jumbo, Auchan, etc);
  • Zona Metalurgiei este bine conectata la oras, oferind numeroase mijloace de transport in comun;
  • Costul unui apartament cu 2 camere in zona este unul atractiv. Desi este intr-o continua dezvoltare, Sudul Bucurestiului se bucura inca de preturi mici pentru locuinte;
  • Este o zona care iti permite sa iesi rapid din oras prin Centura Bucuresti;
  • Exista o multime de proiecte de infrastructura de care te poti bucura in viitor.

Te ajutam sa gasesti cel mai bun apartament cu 2 camere de vanzare in Metalurgiei.

La SudRezidential iti punem la dispozitie zeci de optiuni de apartamente cu 2 camere in Metalurgiei, in asa fel incat sa il poti gasi pe cel perfect pentru tine. Cu o experienta vasta in domeniul imobiliar, te ajutam in toti pasii pe care ii ai de facut pentru achizitie:

  • Gasim impreuna apartamentul perfect;
  • Te ajutam sa gasesti finantare. Iti punem la dispozitie mai multe solutii de creditare, inclusiv rate direct la dezvoltator;
  • Te ajutam sa treci prin tot procesul birocratic mai usor.

Apartamentele pe care ti le propunem sunt moderne, bine construite si foarte bine conectate la facilitatile orasului. Acestea pot fi achizitionate atat pentru a deveni locuinta permanenta, cat si pentru a fi inchiriate, zona fiind una din ce in ce mai solicitata de catre cei care cauta chirii.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie