Apartamente 2 camere Dimitrie Leonida

Daca iti doresti un apartament modern, intr-un bloc construit cu simt de raspundere, intr-o zona ce iti ofera toate facilitatile orasului si atractiv din punct de vedere al costurilor, un apartament cu 2 camere in Dimitrie Leonida poate fi alegerea perfecta.
Dimitrie Leonida este una dintre zonele din ce in ce mai atractive pentru cei care cauta un apartament in Bucuresti, care se remarca prin constructii noi, liniste, acces la metrou si o dezvoltare imobiliara continua.

Iti propunem cele mai bune apartamente 2 camere Dimitrie Leonida, la preturi atractive.

Dimitrie Leonida este una dintre zonele Bucurestiului cu un raport calitate/pret excelent atunci cand vine vorba despre investitii imobiliare.

Apartamentele cu 2 camere pe care le gasesti in oferta noastra, reusesc sa asigure o serie de beneficii convingatoare:

  • Sunt construite in ultimii ani, respectand toate criteriile de calitate impuse de UE;
  • Sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic, generand costuri minime de intretinere;
  • Au spatii bine optimizate, ideale pentru o exploatare moderna;
  • Se afla in zone cu acces facil catre oras si catre toate obiectivele de interes: magazine, scoli, gradinite, etc.

Apartamentele cu 2 camere in Dimitrie Leonida reprezinta o investitie imobiliara sigura, atat pentru cei care isi doresc o locuinta, cat si pentru cei care cauta instrumente care sa le genereze castig pasiv.

Te ajutam in tot procesul de achizitie.

La SudRezidential am dezvoltat un sistem prin care toti cei care isi doresc un apartament nou in Sudul Bucurestiului il pot achizitiona in cel mai scurt timp. Te ajutam cu tot ceea ce tine de pasii birocratici, iti propunem locuintele perfecte pentru nevoile tale, te ajutam sa gasesti cele mai bune solutii de finantare si de asemenea, avem solutii pentru mobilare si amenajare.

Optand pentru apartamentele cu 2 camere propuse de SudRezidential in Dimitrie Leonida vei avea garantia unei investitii inteligente.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie