Apartamente 3 camere Oltenitei

Daca iti doresti un apartament cu 3 camere in Berceni, una dintre cele mai bune zone pe care le poti alege este Oltenitei. Soseaua Oltenitei a cunoscut o dezvoltare accelerata in ultimii ani, blocurile din jurul ei fiind printre putinele care pot oferi toate avantajele rezidentiale pe care ai putea sa le cauti: sunt bine construite, o buna parte dintre ele fiind noi; sunt bine conectate la oras; dispun de parcari, locuri de joaca pentru copii si o multime de alte facilitati; se afla in proximitatea magazinelor, a gradinitelor, scolilor sau clinicilor medicale.
Achizitia unui apartament cu 3 camere Oltenitei poate fi o investitie excelenta, atat pentru cei care isi doresc o noua locuinta, cat si pentru cei care doresc sa investeasca in imobiliare pentru stabilitate financiara.

Iti propunem cele mai bune apartamente 3 camere Oltenitei

In oferta SudRezidential poti gasi numeroase optiuni de apartamente 3 camere Oltenitei, bine construite si bine ancorate in prezent. Iti recomandam doar apartamente noi, construite de dezvoltatori cu renume, care pot asigura o doza maxima de confort in viata de zi cu zi.

Principalele avantaje care caracterizeaza apartamentele din oferta noastra sunt urmatoarele:

  • Sunt spatioase si luminoase;
  • Sunt bine compartimentate;
  • Dispun de toate facilitatile unor locuinte moderne;
  • Au un raport calitate/pret excelent;
  • Sunt construite in zone ce ofera acces rapid catre mijloace de transport in comun ( inclusiv metrou), catre spatii verzi (Parcul Tineretului sau Parcul National Vacaresti) si catre numeroase alte facilitati.

Intreaga zona Oltenitei este intr-o continua dezvoltare, fiind anuntate numeroase proiecte de infrastructura si investindu-se constant in imobiliare.

Te ajutam atat cu achizitia apartamentului, cat si dupa achizitie

Alegand sa colaborezi cu noi vei avea un partener de incredere de-a lungul intregului proces de achizitie si chiar dupa. Iti punem la dispozitie cel mai bun instrument de creditare de pe piata (Credit24.ro) prin care poti gasi rapid solutia perfecta de finantare, te ajutam sa treci rapid peste birocratie si suntem alaturi de tine in procesul de amenajare, oferindu-ti solutii atractive din punct de vedere al costului si de o foarte buna calitate.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie