Apartamente 2 camere Oltenitei

Una dintre arterele principale ale cartierului Berceni este Soseaua Oltenitei. Aceasta a cunoscut o dezvoltare accelerata in ultimii ani, atat din punct de vedere al infrastructurii, cat si din punct de vedere al imobilelor nou construite.
Daca vrei sa achizitionezi un apartament nou in Berceni, blocurile noi de locuinte din jurul Soselei Oltenitei sunt foarte atractive, atat din punct de vedere al modului in care sunt construite, cat si din punct de vedere al costurilor.

Iti propunem mai multe apartamente cu 2 camere Oltenitei, in cartiere noi si moderne.

Una dintre cele mai cautate unitati locative este apartamentul cu 2 camere. Suficient de spatios si in acelasi timp economic in exploatare, un apartament cu 2 camere Oltenitei poate sa raspunda cu succes nevoilor rezidentiale.

Avantajele majore pe care le ofera aceasta zona a Bucurestiului sunt urmatoarele:

  • Ofera acces rapid catre metrou;
  • Se afla in proximitatea unor spatii verzi vaste, precum parcul Tineretului si Parcul National Vacaresti;
  • Ofera o multime de facilitati rezidentiale: magazine, locuri de promenada, scoli, gradinite, etc;
  • Este o zona ieftina in comparatie cu alte parti ale Bucurestiului;
  • Se afla intr-o continua dezvoltare. Exista o multime de proiecte in derulare care au scopul de a face intregul cartier din ce in ce mai atractiv.

Cu ce te putem ajuta in procesul de achizitie a noului tau apartament?

Daca ai gasit in oferta noastra apartamentul perfect, te ajutam de-a lungul intregului proces de achizitie. Suntem un promoter imobiliar cu mai bine de 11 ani de experienta, care a dezvoltat de-a lungul timpului o multime de instrumente prin care toti cei care isi doresc o casa sa o poata achizitiona cat mai usor.

Iti oferim experienta noastra pentru a trece cu usurinta peste tot procesul birocratic, iti punem la dispozitie o echipa de profesionisti care sa te ajute sa gasesti cele mai bune solutii financiare si te ajutam sa transformi noua locuinta in spatiul pe care il poti numi “Acasa”.

Un apartament cu 2 camere Oltenitei poate fi o investitie excelenta pe termen lung. Descopera, asadar, ofertele noastre!

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie