Apartamente 2 camere Popesti Leordeni

Un apartament cu 2 camere in Popesti Leordeni poate sa fie o achizitie inteligenta, atat pentru cei care isi doresc sa investeasca intr-un imobil care sa le aduca un castig pasiv, cat si pentru cei care isi doresc o noua locuinta.
Popesti Leordeni este un oras din judetul Ilfov care in ultimii ani a reusit sa atraga din ce in ce mai multe investitii imobiliare. Situat pe malul Dambovitei, la Sud-Est de Bucuresti, orasul se bucura de o infrastructura bine pusa la punct, de o buna conexiune cu centrul capitalei (aflat la doar 9 km distanta) si de o multime de proiecte rezidentiale noi, gandite pentru o exploatare moderna.

Iti propunem apartamente cu 2 camere in Popesti Leordeni, construite in cele mai moderne proiecte rezidentiale.

In oferta SudRezidential poti gasi zeci de apartamente cu 2 camere situate in Popesti Leordeni. Acestea se remarca printr-o serie de calitati convingatoare:

  • Sunt bine construite. Constructorii care au ridicat proiectele propuse au folosit materiale de calitate si au respectat toate normele in vigoare;
  • Sunt in proximitatea statiei de metrou Dimitrie Leonida. Apropierea fata de metrou este unul dintre marile avantaje ale zonei;
  • Sunt accesibile. In general, preturile apartamentelor cu 2 camere din Popesti Leordeni sunt foarte atractive;
  • Sunt foarte bine compartimentate, oferind spatii mari si luminoase.

Popesti Leordeni se afla intr-o dezvoltare continua si vizibila, transformandu-se intr-o zona rezidentiala moderna, potrivita pentru investitii imobiliare pe termen lung.

Te ajutam in tot procesul de achizitie.

Daca ai gasit un apartament cu 2 camere in Popesti Leordeni care iti raspunde tuturor cerintelor, te ajutam in tot procesul de achizitie. Avem peste 11 ani de experienta in domeniul imobiliar si iti putem fi alaturi in procesul birocratic, in gasirea celei mai bune solutii de finantare sau in gasirea celor mai bune optiuni de amenajare.

Achizitia unui apartament este o reala provocare, motiv pentru care ne punem toata experienta la bataie pentru a face intregul proces cat mai usor.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie