Apartamente 2 camere Rahova

Apartamentele cu 2 camere sunt cele mai cautate unitati locative din Bucuresti. Suficient de spatioase pentru a asigura confortul unei familii de 2, 3 sau chiar 4 persoane, insa compacte si economice, acestea se gasesc intr-un numar mare, atat in blocurile de locuinte nou construite, cat si in cele vechi.

Daca vrei un apartament cu 2 camere bine construit, intr-o zona ce ofera acces rapid catre centrul Bucurestiului, iti recomandam mai multe optiuni de locuinte in Rahova.

Cartierul Rahova este un cartier care a evoluat continuu in ultimii ani, oferind o multime de beneficii fara costuri mari. Un apartament cu 2 camere Rahova poate fi achizitionat la preturi cu 30-40% mai mici decat in alte cartiere ale Bucurestiului, reusind sa ofere aceleasi avantaje:

  • O linie rapida de transport in comun catre centrul orasului. Linia 32 a tramvaiului Bucurestean ofera acces rapid catre zonele centrale;
  • O multime de magazine, scoli, gradinite si alte facilitati sociale;
  • O infrastructura buna, care este intr-o continua dezvoltare.

Iti oferim cele mai bune apartamente cu 2 camere din Rahova.

In oferta SudRezidential poti gasi cele mai bune apartamente cu 2 camere din Rahova, in cartiere moderne, optimizate pentru oameni bine ancorati in prezent. Avem o experienta vasta in domeniul imobiliarelor si ne asiguram ca toate apartamentele pe care ti le propunem respecta normele de siguranta in constructii, ofera confort termic fara cheltuieli foarte mari si sunt bine compartimentate.

Daca te incanta ideea unui apartament de doua camere in Rahova te ajutam cu tot procesul de achizitie:

  • Te ajutam sa gasesti cea mai buna solutie de finantare, inclusiv posibilitatea de achizitie cu rate la dezvoltator;
  • Te ajutam sa treci repede peste toti pasii birocratici;
  • Iti oferim cele mai bune solutii pentru amenajarea interioara.

Un apartament cu 2 camere in Rahova este o investitie pe termen lung, care are toate sansele sa devina din ce in ce mai valoroasa. Daca esti in cautarea unui apartament ieftin, bine construit si bine pozitionat, este o optiune excelenta.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie