Apartamente 2 camere Titan

Cartierul Titan este unul dintre cele mai populate si atractive cartiere bucurestene, remarcandu-se prin accesul facil catre centrul orasului, prin numeroasele spatii verzi si prin oferta bogata de locuinte, care consta atat in blocuri vechi, cat si in blocuri noi.

Cei care sunt in cautarea unui apartament cu 2 camere Titan vor descoperi ca majoritatea blocurilor de locuinte sunt vechi, construite incepand cu 1960. Cu toate astea, exista si cateva ansambluri rezidentiale noi, care evidentiaza o serie de avantaje:

  • Au spatii mai generoase;
  • Sunt mai luminoase;
  • Sunt construite respectand toate normele impuse de UE, atat in ceea ce priveste rezistenta la cutremure, cat si in ceea ce priveste izolarea termica.

De ce sa alegi un apartament cu 2 camere in Titan?

  1. Pentru ca Titan este un cartier linistit, dezvoltat in jurul ideii de spatiu rezidential;
  2. Pentru ca zona iti ofera acces rapid catre centrul orasului;
  3. Pentru ca in Titan exista unul dintre cele mai mari si mai frumoase parcuri din Bucuresti: Alexandru Ioan Cuza (IOR);
  4. Pentru ca infrastructura este una bine pusa la punct. Cu bulevarde largi, precum Camil Ressu, Theodor Pallady sau Nicolae Grigorescu, cu acces la mai multe statii de metrou si cu numeroase statii STB, cartierul este pregatit pentru o exploatare intensa;
  5. Pentru ca ofera un ROI (Return of Investment) foarte bun in cazul inchirierii.

Te ajutam sa achizitionezi cel mai bun apartament cu 2 camere din Titan.

La SudRezidential poti gasi apartamentul perfect pentru tine si de asemenea, poti gasi oameni bine pregatiti, care te ajuta de-a lungul procesului de achizitie. Avem experienta care se intinde pe mai bine de 11 ani si iti punem la dispozitie o multime de instrumente pentru finantare, amenajare interioara sau economie de timp in procesul birocratic.

Un apartament cu 2 camere in Titan poate fi noua ta casa sau poate fi cel mai eficient instrument pentru investitii durabile. Asigura-te ca il achizitionezi pe cel mai bun!

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie