Apartamente 3 camere Aparatorii Patriei

Daca esti in cautarea unei locuinite, poti gasi numeroase apartamente 3 camere Aparatorii Patriei, construite in cartiere rezidentiale moderne si evidentiate printr-un raport calitate-pret excelent.
Numele cartierului Aparatorii Patriei vine de la primii locuitori care si-au construit case aici: veterani ai Primului Razboi Mondial, care au primit de la stat cate 5000 de metri patrati de teren. Astazi, cartierul este unul modern si cosmopolit, intr-o continua dezvoltare.
Multumita statiei de metrou din cartier si a interesului din ce in ce mai mare aratat de dezvoltatori, cartierul a ajuns sa fie unul dintre cele mai cautate din Bucuresti.

Ce avantaje ai daca alegi sa achizitionezi un apartament cu 3 camere in Aparatorii Patriei?

  • Te vei bucura de un cartier sigur, cu o infrastructura moderna;
  • Vei putea ajunge rapid in zona centrala a Bucurestiului, atat cu mijloace de transport in comun, cat si cu autoturismul;
  • Vei avea de ales intre apartamente cu 3 camere bine compartimentate, spatioase si luminoase. Majoritatea apartamentelor din zona sunt noi, construite de dezvoltatori cu renume;
  • Vei avea acces la numeroase facilitati: scoli, gradinite, parcuri, magazine, etc;
  • Vei investi intr-un apartament cu sanse mari de inchiriere, in cazul in care vrei sa generezi castig pasiv.

Iti punem la dispozitie experienta noastra, pentru achizitia celui mai bun apartament cu 3 camere Aparatorii Patriei.

Daca alegi sa achizitionezi apartamentul prin intermediul SudRezidential, iti vom pune la dispozitie toata experienta noastra si toate instrumentele de care ai nevoie pentru a face economii si pentru a face alegerea perfecta:

  • Colaboram doar cu dezvoltatori de renume care ofera garantia unor constructii bine realizate;
  • Iti gasim cele mai bune solutii de finantare prin departamentul nostru de la Credit24.ro;
  • Te ajutam sa gasesti cele mai bune solutii pentru amenajarea noii locuinte.

Investitia intr-un apartament cu 3 camere in Aparatorii Patriei este o investitie pe termen lung, care iti poate oferi acel spatiu confortabil pe care il numesti acasa sau poate contribui la linistea ta financiara.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie