Apartamente 3 camere Berceni

Vrei un apartament spatios, bine compartimentat si ieftin? Iti recomandam un apartament 3 camere Berceni, intr-unul dintre noile proiecte rezidentiale ale zonei.
Berceni este un cartier ce numara peste 110.000 de locuitori, care cunoaste o dezvoltare continua, atat in ceea ce priveste noi proiecte imobiliare, cat si in ceea ce priveste infrastructura.

Un apartament cu 3 camere in Berceni poate oferi multiple beneficii pentru investitori:

  • Are un raport calitate/pret excelent, majoritatea apartamentelor noi avand preturi considerabil mai mici decat in alte zone;
  • Ofera acces rapid catre centrul Bucurestiului, atat prin mijloace de transport in comun (metrou, autobuze, tramvaie), cat si cu masina, pe arterele largi;
  • Ofera acces rapid catre spatii verzi intinse pe suprafete mari. Parcul Tineretului, Parcul Carol sau Parcul Natural Vacaresti sunt accesibile in doar cateva minute.
  • Ofera o multime de facilitati sociale, atat pentru relaxare, cat si pentru o viata sanatoasa. Locuitorii Berceniului au acces la magazine, scoli, spatii comerciale mari, piete agro alimentare si o multime de spatii de distractie si de relaxare.

Te ajutam sa achizitionezi cel mai bun apartament de 3 camere in Berceni.

La SudRezidential iti propunem spre vanzare cele mai bune apartamente cu 3 camere din Berceni. Cu o experienta de peste 11 ani in domeniul imobiliar, am reusit sa incheiem colaborari cu constructori de renume, care au ridicat cartiere rezidentiale noi si bine construite. Apartamentele cu 3 camere pe care le gasesti in oferta noastra sunt spatioase, luminoase, bine compartimentate si economice pe termen lung.

Pentru ca achizitia unui apartament este un proces ce se poate dovedi dificil, te ajutam de-a lungul intregului proces de achizitie:

  • Gasim apartamentul potrivit pentru tine;
  • Iti punem la dispozitie instrumente pentru gasirea celor mai bune solutii de creditare;
  • Te ajutam cu amenajarile interioare;
  • Te ajutam cu intregul proces birocratic.

Achizitia unui apartament cu 3 camere in Berceni poate fi o investitie pe termen lung, atat pentru cei care isi doresc o locuinta stabila, cat si pentru cei care doresc sa genereze castig pasiv.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie