Apartamente 3 camere Brancoveanu

In general, cei care cauta sa achizitioneze un apartament in Bucuresti isi doresc o constructie rezistenta la cutremure, proximitate fata de obiectivele de zi cu zi (magazine, scoli, gradinite, parcuri) si acces rapid la metrou si alte mijloace de transport in comun.
Sunt motive cat se poate de clare pentru care se cauta garsoniere, apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere Brancoveanu.
Zona conturata in jurul statiei de metrou Constantin Brancoveanu este una dintre cele mai cautate zone din Bucuresti, fiind foarte linistita si oferind o multime de facilitati.
Pe langa blocurile de locuinte construite in urma cu 3-4 decenii, in zona Brancoveanu se gasesc si blocuri noi, construite respectand toate normele de calitate impuse de UE.
Daca vrei un apartament cu 3 camere in Brancoveanu, iti recomandam mai multe cartiere rezidentiale din zona si iti garantam o investitie inteligenta.

De ce sa alegi un apartament cu 3 camere in Brancoveanu?

  • Pentru ca apartamentele cu 3 camere iti pot oferi suficient spatiu pentru toate activitatile casnice pe care le intreprinzi;
  • Pentru ca zona Brancoveanu este bine conectata la oras;
  • Pentru ca ai de ales intre o multime de apartamente spatioase, luminoase si bine construite;
  • Pentru ca intreaga zona de sud a Bucurestiului este intr-o continua dezvoltare. Se investeste constant in infrastructura si in conturarea unor zone perfecte pentru o viata linistita.

Apartamentele pe care ti le propunem la SudRezidential vin la pachet si cu alte avantaje, cum ar fi izolarea termica foarte buna, finisajele de buna calitate sau posibilitatea de a personaliza detaliile estetice.

Te poti baza pe noi in procesul de achizitie

Nu este usor sa achizitionezi un apartament. In mod normal, o astfel de achizitie implica birocratie, costuri neasteptate si diverse alte provocari. Cu o experienta vasta in imobiliare, stim cum sa te ajutam pentru a trece repede peste pasii birocratici, pentru a te bucura de costuri cat mai mici si pentru a gasi rapid solutii de finantare. De asemenea, te putem ajuta in procesul de mobilare si amenajare, in asa fel incat noua ta casa sa fie 100% pe gustul tau.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie