Apartamente 3 camere Dimitrie Leonida

Vrei un apartament in capitala? Vrei sa fie spatios, bine conectat la oras, bine construit si accesibil? Iti recomandam un apartament cu 3 camere Dimitrie Leonida. Zona conturata in jurul statiei de metrou Dimitrie Leonida este una dintre cele mai cautate zone din Bucuresti, motivele fiind cat se poate de clare: este o zona inca ieftina; are numeroase constructii noi si moderne; este aproape de metrou; este intr-o continua dezvoltare, atat din punct de vedere imobiliar, cat si din punct de vedere al infrastructurii.

Iti recomandam apartamente 3 camere Dimitrie Leonida, in blocuri noi si moderne

Majoritatea apartamentelor din zona Dimitrie Leonida sunt noi, ceea ce inseamna ca respecta normele de calitate impuse de UE, sunt compartimentate pentru o exploatare moderna si sunt spatioase.

La SudRezidential iti recomandam doar apartamente care iti pot raspunde cu succes tuturor cerintelor pe care le poti avea de la noua ta casa. Acestea sunt eficiente din punct de vedere energetic, se afla in zone cu acces rapid catre principalele obiective din viata de zi cu zi si beneficiaza de o multime de facilitati: parcari, spatii verzi, alei pietonale, etc.

Apartamentele cu 3 camere din Dimitrie Leonida sunt investitii sigure, potrivite atat pentru cei care sunt in cautarea unei noi locuinte, cat si pentru cei care isi doresc un venit in plus din inchiriere.

Iti punem la dispozitie experienta noastra, pentru o achizitie rapida

Avem o experienta vasta in imobiliare si te ajutam de-a lungul intregului proces de achizitie. Te ajutam sa gasesti cele mai bune solutii de finantare prin Credit24.ro, te ajutam sa amenajezi noua locuinta si te ajutam cu sfaturi utile.

Investitia intr-un apartament cu 3 camere in Dimitrie Leonida este o investitie inteligenta, care iti poate aduce atat beneficii financiare, cat si acea doza de confort de care ai nevoie in spatiul pe care il numesti “ Acasa”.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie