Apartamente 3 camere Metalurgiei

Un apartament 3 camere Metalurgiei poate fi una dintre optiunile excelente pentru cei care cauta sa investeasca intr-un imobil, indiferent ca isi doresc o noua locuinta sau un spatiu care sa le genereze castig pasiv.
Bulevardul Metalurgiei este o artera importanta a sectorului 4, care a cunoscut o dezvoltare continua in ultimii ani. Mai multe proiecte rezidentiale moderne s-au conturat in jurul acestuia si odata cu ele, o multime de spatii comerciale, gradinite, scoli sau spatii de relaxare pentru adulti.

Achizitia unui apartament cu 3 camere pe Bulevardul Metalurgiei reuseste sa evidentieze mai multe avantaje:

  • O zona bine conectata la oras si la facilitatile acestuia, atat prin mijloace de transport in comun, cat si prin bulevarde largi;
  • Un pret atractiv. Apartamentele cu 3 camere din zona Metalurgiei sunt printre cele mai ieftine apartamente de acest tip din Bucuresti;
  • Acces rapid catre centura Bucurestiului;
  • O multime de proiecte de infrastructura si numeroase perspective de dezvoltare;

Cei care doresc sa beneficieze de toate aceste avantaje pot gasi numeroase oferte de apartamente cu 3 camere Metalurgiei, atat in blocuri noi, cat si in blocuri construite in urma cu mai multe decenii.

Te ajutam sa achizitionezi cel mai bun apartament cu 3 camere din zona.

Daca un apartament cu 3 camere Metalurgiei se muleaza perfect pe nevoile tale, te ajutam in tot procesul de achizitie: iti oferim o multime de variante de apartamente din care poti alege, iti gasim cele mai bune solutii de finantare, te ajutam de-a lungul procesului birocratic si iti punem la dispozitie cele mai moderne solutii pentru amenajarea noii locuinte.

La SudRezidential ne bazam pe o experienta de mai bine de 11 ani si pe zeci de oameni in care avem deplina incredere. Tocmai de aceea, de-a lungul timpului am reusit sa facem mii de clienti multumiti.

Apartamentele cu 3 camere din Metalurgiei pe care le gasesti in oferta noastra sunt bine construite, se gasesc in cartiere rezidentiale bine pozitionate, au o compartimentare moderna si au cel mai bun raport calitate/pret de pe piata.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie