Apartamente 3 camere Popesti Leordeni

In ultimii ani, din ce in ce mai multi locuitori ai Bucurestiului au ajuns la concluzia ca este mult mai confortabil sa locuiasca in apartamente sau case construite in zonele limitrofe. Acest lucru a dus la dezvoltarea unor zone precum Popesti Leordeni, care au cunoscut o adevarata explozie imobiliara.
Case, Garsoniere, apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere Popesti Leordeni sunt construite constant, conturand cartiere noi si atractive.
Popesti Leordeni a ajuns cel de-al 4-lea centru urban din judetul Ilfov si reuseste sa convinga prin cateva elemente cheie: constructii bine realizate; o infrastructura din ce in ce mai bine pusa la punct; preturi mici pentru locuinte.

Un apartament cu 3 camere in Popesti Leordeni, solutia perfecta pentru orice familie

Un apartament cu 3 camere in Popesti Leordeni poate fi cea mai buna optiune pentru o familie care este in cautarea unei locuinte spatioase si economice. Cartierele rezidentiale din zona sunt construite de constructori de renume si bifeaza o multime de avantaje:

  • Ofera acces rapid catre linia de metrou de pe Soseaua Berceni;
  • Au preturi mici de achizitie;
  • Beneficiaza de o multime de proiecte care se dezvolta in imediata apropiere.

Vrei un apartament cu 3 camere in Popesti Leordeni? Te ajutam sa il gasesti!

Daca vrei sa achizitionezi un apartament cu 3 camere in Popesti Leordeni, iti oferim mai multe optiuni in cartiere rezidentiale noi, foarte bine construite. La SudRezidential am dezvoltat o multime de instrumente care sa te ajute sa te bucuri de achizitii rapide, cu costuri minime:

  • Credit24.ro – cea mai rapida si eficienta solutie prin care poti gasi creditul potrivit pentru achizitia unui imobil;
  • Rate la dezvoltator – O solutie ideala pentru cei care sunt in imposibilitatea de a obtine un credit bancar;
  • O echipa foarte bine pregatita care te ajuta la fiecare pas, de la decizia de a achizitiona apartamentul pana la misiunea de a-l mobila.
*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie