Apartamente 3 camere Rahova

Daca iti doresti un apartament cu 3 camere, care sa poata asigura spatiul necesar pentru intreaga familie, sa fie in proximitatea principalelor obiective urbane si sa aiba un pret atractiv, una dintre cele mai bune optiuni pe care le ai la dispozitie este un apartamente cu 3 camere Rahova.
Rahova este un cartier din sud-vestul Capitalei, dezvoltat in secolul XVIII, iar in ultimele decenii, odata cu constructia Casei Poporului si a Centrului Civic, a devenit o zona din ce in ce mai atractiva pentru cei care isi cauta o locuinta.

Iti propunem mai multe apartamente cu 3 camere in Rahova, construite in cartiere rezidentiale moderne.

In ultimii ani, cartierul Rahova a devenit gazda unora dintre cele mai moderne proiecte rezidentiale din Bucuresti, ridicate de constructori cu experienta si gandite pentru o exploatare moderna.

Iti propunem mai multe apartamente cu 3 camere in aceste proiecte rezidentiale din Rahova, foarte bine optimizate din punct de vedere al costului si foarte atractive prin urmatoarele avantaje:

  • Sunt bine conectate la centrul orasului, atat prin artere largi, cat si prin mijloace de transport in comun;
  • Sunt in proximitatea spatiilor comerciale, gradinitelor, scolilor, spitalelor si tuturor celorlalte puncte de interes social;
  • Dispun de locuri de parcare si spatii comune verzi.

Achizitioneaza un apartament cu 3 camere prin SudRezidential si beneficiezi de toata experienta noastra.

Alegand sa achizitionezi un apartament cu 3 camere in Rahova prin SudRezidential te vei putea bucura de experienta noastra in imobiliare si de toate proiectele si campaniile pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului: ajutor pentru gasirea celui mai bun credit, rate la dezvoltator, recomandari pentru mobilare si amenajare, sfaturi pentru achizitie si exploatare.
Investitia intr-un apartament cu 3 camere in Rahova poate sa fie una dintre cele mai bune decizii pe care le poti lua, atata vreme cat alegi proiectul imobiliar potrivit si te asiguri ca spatiul sau facilitatile oferite de apartament sunt cele potrivite pentru tine.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie