Apartamente 3 camere Titan

Titan, unul dintre cele mai cautate cartiere ale Bucurestiului, reuseste sa le ofere rezidentilor o multime de facilitati moderne: bulevarde largi, parcuri, centre comerciale, scoli, optiuni de relaxare, etc. Este firesc, asadar, sa existe cerere mare pentru apartamente 3 camere Titan, dat fiind faptul ca foarte multe familii isi doresc sa locuiasca aici.
Desi majoritatea apartamentelor din Titan sunt construite in urma cu mai bine de 4-5 decenii, exista destul de multe proiecte rezidentiale noi, unde cei care isi doresc o noua locuinta pot gasi apartamente spatioase, luminoase si foarte rezistente in fata cutremurelor.
Daca vrei un apartament cu 3 camere Titan, iti oferim mai multe optiuni in ansambluri rezidentiale moderne, in asa fel incat sa te bucuri de toate facilitatile de care ai nevoie.

Ce avantaje au apartamentele noi din cartierele rezidentiale ale Titanului?

  • Sunt construite respectand toate normele de calitate impuse de UE. Asta inseamna ca sunt rezistente in fata cutremurelor si sunt bine izolate termic;
  • Sunt luminoase si spatioase. Majoritatea prezinta compartimentari axate pe ideea de open space;
  • Genereaza costuri reduse de intretinere, ceea ce este un avantaj urias intr-o perioada in care energia este din ce in ce mai scumpa;
  • Sunt construite in proximitatea principalelor obiective urbane. Cartierele rezidentiale noi din Titan sunt in apropierea mijloacelor de transport in comun si ofera acces rapid catre parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR), catre centre comerciale si chiar catre centrul orasului.

Te ajutam sa gasesti apartamentul cu 3 camere perfect in Titan.

Daca apelezi la noi, te ajutam sa gasesti cea mai buna optiune de apartament cu 3 camere in Titan. Avem experienta vasta in imobiliare si iti punem la dispozitie o multime de instrumente care te ajuta sa economisesti timp si bani.

De-a lungul timpului am reusit sa dezvoltam cel mai bun instrument financiar (Credit24.ro), prin care poti gasi cel mai bun credit.
De asemenea, iti punem la dispozitie solutii pentru mobilarea noii locuinte si te ajutam sa usurezi intregul proces de achizitie. Vino la SudRezidential si in cel mai scurt timp posibil te vei bucura de noua ta locuinta.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie