Apartament 2 camere, Bd. Metalurgiei, parcul Tudor Arghezi

Bd Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi, Bd. Metalurgiei, Grand Arena Mall
ID Anunt: 67578

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Nr. camere: 2
Etaj: 1
S.U.: 56.15 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 56.15 mp
Suprafata utila + balcon: 62.28 mp
Suprafata construita: 67 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: S+P+11E+12ET
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica de bloc
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada conventionala
 • panouri solare
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Propunem spre achizitie un apartament cu 2 camere, decomandat, ce face parte din Proiectul Imobiliar Vienna Parkside Residence, un ansamblu rezidential care seteaza noi standarde in domeniul eficientei energetice si ale energiei verzi, cu o amplasare de exceptie in cadrul Sectorului 4, Bucuresti.

Apartamentul are suprafata utila totala de 62.28 mp  si beneficiaza de o compartimentare eficienta, avand incaperi ample si luminoase distribuite astfel: camera de zi 19.46 mp, dormitor de 15.24 mp , baie 4.75 mp, bucatarie inchisa 8.90 mp, hol acces 7.80, balcon de 6.13 mp.

Ansamblul rezidential Vienna Parkside a fost gandit in detaliu si proiectat intr-o maniera inovatoare, acesta primind deja pre-certificarea GREEN HOMES pentru intrunirea criteriilor si obiectivelor de performanta energetica si prin responsabilitatea fata de mediu (norma Nzeb).

Proiectul rezidential beneficiaza de un sistem constructiv imbunatatit, iar aici putem enumera: instalarea de panouri fotovoltaice cu randament crescut, folosirea pe terasa imobilului a unor materiale performante care reflecata caldura, sistem performant de izolare eficienta a cladirii, incalzire centralizata si contorizare individuala,  tamplarie cu coeficienti de izolare cu valori ridicate.

Afla mai multe informatii despre Proiectul Vienna Parkside accesand urmatorul link: https://www.viennaparkside.ro/

Imaginile prezentate privind mobilierul, amenajarile interioare, dotarile, cat si variantele de finisare sunt propuneri de amenajare si mobilare ce pot fi executate contra cost, acestea au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari.

Puncte de interes

Imobilul este amplasat intr-o zona dinamica aflata in plina expansiune urbana din Sectorul 4 al Capitalei, pozitionat stradal la Bd. Metalurgiei, chiar langa parcul Tudor Arghezi si zona comerciala Grand Arena Mall.

La limita de proprietate a imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi, care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare ce urmeaza a fi dublata de catre autoritalie locale, tema principala a acestuia fiind dedicata sportului si relaxarii.

Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Alaturi de aceasta zona de agrement din proximitatea imobilului se remarca si Patinoarul Berceni Arena, primul patinoar din Bucuresti dezvoltat la standarde inalte pentru a putea gazdui competitii olimpice.

Statia STB (liniile 125, 141, 220, 232, 312, N 105) asigura accesul rapid la statiile de metrou din proximitate si la zonele centrale ale Capitalei.

La distante mici fata de imobil se regasesc institutii de invatamant, unitati medicale si farmacii, unitati bancare, cafenele si restaurante, dar si centre comerciale mari precum: Auchan, Metro, Jumbo, Lidl, Kaufland, Carrefour, Selgros sau Carrefour.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 3 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret: 91.116 Euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Parc Tudor Arghezi, Lidl Metalurgiei, Drumul Binelui

Vienna Parkside Residence seteaza noi standarde in domeniul eficientei energetice si al energiei verzi.

Garsoniera, Garsoniera Dubla, Apartamente de 2-3 Camere
F1 Decembrie 2025
Preturi de la 60.319 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.