Apartament 2 camere de inchiriat, Metrou Aparatorii Patriei, etaj 6

Bd Metalurgiei, metrou Aparatorii Patriei, Grand Arena Mall
ID Anunt: 63065

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Viva Residence Metalurgiei – faza 2

Nr. camere: 2
Etaj: 6
S.U.: 46.40 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 46.40 mp
Suprafata utila + balcon: 52.70 mp
Suprafata construita: 57 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+6E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • terasa multistrat
 • balcon inchis
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acces securizat cu bariere
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul cu 2 camere propus spre inchiriere este mobilat si utilat modern, disponibil intr-un imobil nou, amplasat in zona Bd. Metalurgiei, in Sectorul 4, Bucuresti, la mica distanta de statia de metrou Aparatorii Patriei. 

Apartamentul face parte din ansamblul rezidential Viva Residence, proiect imobiliar de mari dimensiuni localizat in imediata apropiere a noului parc Tudor Arghezi, zona Grand Arena Mall.

Proiectul imobiliar ofera locatarilor facilitati complementare diverse: multiple locuri de joaca pentru copii, spatii verzi ample amenajate, o multitudine de magazine de proximitate, cai ample de acces rapid si o amplasare excelenta fata de mijloacele de transport in comun ( STB sau metrou ).

Locuinta propusa spre inchiriere este dispusa la etajul 6 al imobilului si are suprafata utila totala de 52.7 mp, distribuita printr-o compartimentare decomandata dupa cum urmeaza: camera de zi ampla de 17.30 mp, bucatarie inchisa 8.00 mp, dormitor 12.00 mp, hol 4.9 mp, baie 4.20 mp si balcon de 6.30 mp.

Locuinta este gata de locuit, mobilata si utilata, dispune de finisaje de calitate premium si este contorizata individual.

Loc de parcare suprateran inclus in pretul de inchiriere al apartamentului.

Puncte de interes

Locuinta prezentata spre inchiriere este localizata la doar 10 minute de mers fata de statia de metrou Aparatorii Patriei, pe strada Drumul Binelui, in Sector 4, Bucuresti.

Accesul catre imobil se face rapid atat din artere de circulatie ample precum Bd. Metalurgiei, Alexandru Obregia sau Soseaua Berceni, cat si prin strazi adiacente cu trafic auto redus cum sunt: Drumul Jilavei sau Drumul Gilaului.

Mijloacele de transport in comun STB se regasesc la cel mult 5 minute de mers fata de imobil (liniile 125, 141, 220, 232, 241, 312, 313, N105) si faciliteaza rapid legatura directa cu statiile de metrou din zona. Distanta de doar 8 km fata de zonele centrale importante ale Capitalei se poate parcurge cu autoturismul personal in aproximativ 20 minute.

In imediata apropiere a imobilului se regasesc centre si galerii comerciale mari precum: Carrefour, Selgros, Lidl, Mega, Kaufland, Auchan, Metro, Jumbo, dar si institutii de invatamant, centre medicale si farmacii, unitati bancare, restaurante, cafenele si zone de agrement.

O facilitate importanta a ansamblului rezidential din care face parte apartamentul propus spre inchiriere este apropierea fata de zonele verzi amenajate in Bulevardul Metalurgiei dar si fata de Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 3 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pret inchiriere: 450 Euro/luna

Se solicita 1 luna de chirie cu titlul de garantie.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Serviciul de inchirieri al SudRezidential

La Sudrezidential.ro intelegem importanta gasirii proprietatii de inchiriere perfecte, care sa raspunda tuturor nevoilor dumneavoastra, tocmai de aceea, oferim si un serviciu de inchiriere vast , care include o gama completa de servicii de agentie pentru a va ajuta sa gasiti spatiul comercial sau locuinta perfecta.

Serviciul nostru de inchiriere include indrumari complete pe tot parcursul procesului de inchiriere, de la cautarea proprietatilor ce corespund cerintelor dumneavoastra, pana la semnarea contractului de inchiriere.

Pentru a ne asigura ca primiti cele mai bune servicii posibile am format o echipa de agenti dedicati, care sunt specializati in piata de inchiriere si cu o experienta bogata in gasirea proprietatii perfecte pentru clientii nostri. Acestia vor lucra indeaproape cu dvs. pentru a va intelege nevoile, preferintele si va vor oferi un serviciu personalizat care este adaptat cerintelor dumneavoastra specifice.

Serviciul nostru de inchiriere este supus unor comisioane, care sunt gestionate de agentul Sudrezidential.ro, atribuit ofertei dumneavoastra de inchiriere. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, va rugam sa consultati agentul dumeavoastra, care va fi bucuros sa va explice structura ofertelor noastre si cea a comisionului practicat.

Ne angajam sa va oferim cel mai inalt nivel de servicii si sa ne asiguram ca va gasiti casa de inchiriere visata. Daca aveti intrebari sau doriti sa programati o vizionare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Asteptam cu nerabdare sa va ajutam sa va gasiti proprietatea perfecta pentru inchiriere.

De multe ori, inchirierea unui spatiu este mult mai profitabila decat achizitia lui. Daca vrei sa dezvolti o afacere, daca lucrezi remote sau pur si simplu banca nu iti accepta veniturile pentru un credit imobiliar, inchirierea este cea mai buna solutie.

Ce trebuie sa stii despre serviciul de inchirieri al SudRezidential?

 • Este un serviciu care vine, atat in ajutorul proprietarilor, cat si in ajutorul chiriasilor. Crestem vizibilitatea proprietatilor de inchiriat in Sudul Bucurestiului si ne asiguram ca persoanele care doresc sa inchirieze au acces la cele mai bune oferte;
 • Implica un comision. Spre deosebire de celelalte servicii ale agentiei, cele de inchiriere implica un comision, platit catre SudRezidential in momentul in care se finalizeaza o tranzactie. Comisionul este platit atat de chirias, cat si de proprietar.

Care este valoarea comisionului impus de SudRezidential?

Valoarea comisionului difera in functie de proprietatea inchiriata. Daca esti direct interesat de o proprietate de inchiriat pe care ai gasit-o pe SudRezidential.ro, poti afla toate detaliile privind costurile si procedura de inchiriere contactand agentul ce reprezinta proprietatea.

Atentie

 • serviciul de inchirieri este supus comisionarii;
 • serviciul de inchirieri este un serviciu diferit de celelalte servicii SudRezidential, fiind unul de agentie imobiliara, nu de reprezentare;
 • Comisionul pentru inchirierile duse la bun sfarsit prin SudRezidential este platit atat de cumparator, cat si de vanzator;
 • valoarea comisionului este variabila, in functie de particularitatile fiecarei proprietati;
 • valoarea comisionului poate sa fie aflata prin contactarea directa a agentului ce reprezinta proprietatea.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Viva Residence Metalurgiei – faza 2

Viva Residence Metalurgiei – faza 2

Berceni, Metalurgiei Park, Aparatorii Patriei

PROIECT VANDUT! “Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect! Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte.”

Garsoniere, Garsoniere duble, Apartamente 2-3 camere
Finalizat

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.