Apartament 2 camere decomandat, parc Tudor Arghezi, Bd. Metalurgiei

Bd Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi, Grand Arena Mall, rond Metro Berceni
ID Anunt: 65809

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Nr. camere: 2
Etaj: 2
S.U.: 55.24 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 55.24 mp
Suprafata utila + balcon: 66.55 mp
Suprafata construita: 76 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: S+P+11E +12ET
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica de bloc
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • monitorizare video
 • sistem fatada conventionala
 • panouri solare
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul prezentat face parte din proiectul imobiliar Vienna Parkside Residence, un proiect premium dezvoltat din dorinta de a imbunatati nivelul calitatii locuirii, in Metalurgiei Park Residence – Primul Parc rezidential din Romania, din Sectorul 4, Bucuresti.

Locuinta este disponibila la etajul 2/11 al imobilului si are o suprafata totala ampla de 66.55 mp, dispusa astfel: living 18.55 mp, dormitor spatios de 15.24 mp, bucatarie inchisa 8.90 mp, baie 4.75 mp, hol acces 7.80 mp si balcon 11.31 mp.

Datorita amplasarii excelente a imobilului fata de punctele de interes importante din zona si a performantelor la nivel de constructie, apartamentul prezentat spre vanzare reprezinta o oportunitate foarte buna de investitie.

Vienna Parkside Residence, este un proiect rezidential premium ce a obtinut  pre-certificarea GREEN HOMES pentru intrunirea criteriilor si obiectivelor de performanta energetica si prin responsabilitatea fata de mediu (norma Nzeb) ce se remarca si prin implementarea unui sistem unic de panouri fotovoltaice de ultima generatie, pentru a asigura o sursa suplimentara de energie.

Puncte de interes

Imobilul dispune de amplasarea stradala, cu deschidere ampla la Bld. Metalurgiei si este localizat la o distanta de numai 100 m fata de statia STB (liniile 141, 232, 241, 312, 313, N105), ce realizeaza transferul rapid la statiile de metrou  din zona in doar cateva minute.

Nu lipsesc din zona numeroasele centre comerciale cu specific mixt sau hypermarketuri ale marilor retaileri (Lidl, Carrefour, Mega Image, Kaufland, Metro, Auchan, Jumbo,Grand Arena Mall), institutiile de invatamant, unitatile medicale cat si locurile de joaca pentru copii, parcurile sau zonele de agrement.

De asemenea, ansamblul rezidential din care face parte locuinta propusa spre vanzare este localizata la limita de proprietate a celui mai nou si mai modern parc dezvoltat in Bucuresti – Parcul Tudor Arghezi.

Acest parc se intinde pe o suprafata ampla de cca. 4 hectare (ce urmeaza a fi dublata de catre autoritatile locale ) si cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport.

Alaturi de aceasta zona de agrement aflata in centrul atentiei pentru rezidentii din Sectorul 4 al Capitalei si nu numai, se remarca si Patinoarul Berceni Arena, primul patinoar din Bucuresti dezvoltat la standarde inalte pentru a putea gazdui competitii olimpice.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista apartamentului este de: 97.363 Euro + TVA

In cadrul ansamblului rezidential se pot achizitiona locuri de parcare supraterane sau subterane.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Parc Tudor Arghezi, Lidl Metalurgiei, Drumul Binelui

Vienna Parkside Residence seteaza noi standarde in domeniul eficientei energetice si al energiei verzi.

Garsoniera, Garsoniera Dubla, Apartamente de 2-3 Camere
F1 Decembrie 2025
Preturi de la 60.319 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.