Apartament 2 camere decomandat, parcare inclusa, Parc Tudor Arghezi

Bd Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi, Metro Metalurgiei, Auchan Berceni, Lidl, Kaufland
ID Anunt: 48886

Trimite linkul unui prieten pe

Nr. camere: 2
Etaj: 3
S.U.: 53.3 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 53.3 mp
Suprafata utila + balcon: 62.4 mp
Suprafata construita: 72 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: Parter+8 Etaje
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • gazon
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • videointerfon
 • monitorizare video
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul cu 2 camere decomandat este disponibil in ansamblul The Grand Kristal Residence City, un proiect rezidential de mari dimensiuni, cu o dezvoltare masiva in Sectorul 4 al Capitalei, amplasat in imediata apropiere a parcului Tudor Arghezi, zona Bd. Metalurgiei, Metro-Berceni.

In cadrul ansamblului rezidential The Grand Kristal Residence City au fost edificate 22 de blocuri, alaturi de care s-au amenajat multiple locuri de joaca, parcuri dotate cu mobilier urban modern, alei de promenada si spatii verzi ample.

La parterul imobilelor din ansamblu se regasesc numeroase magazine cu specific comercial mixt, ( Carrefour Express, Profi Market), farmacie, restaurant, saloane de infrumusetare.

Apartamentul este disponibil la etajul 3/8 al imobilului si dispune de o suprafata totala de 62.4 mp, din care 9.1 mp reprezinta balconul. Imobilul este prevazut cu 2 lifturi silentioase performante si beneficiaza de finisaje de calitate premium: placari cu granit, mana curenta de inox, tamplarie PVC cu geam tripan de calitate superioara.

Locuinta prezentata nu a fost locuita anterior, este finisata complet, gata de locuit.

Apartamentul beneficiaza de un loc de parcare suprateran, dezmembrat cadastral, dispus in imediata apropiere a accesului in imobil.

Puncte de interes

Proiectul imobiliar The Grand Kristal Residence City este amplasat intr-o zona dinamica aflata in plina expansiune urbana din Sectorul 4 al Capitalei, din imediata apropiere a Bulevardului Metalurgiei, la doar 800 m de parcul Tudor Arghezi.

Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, cat si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Ansamblul rezidential intregeste conditii de locuit prospere, dispune de promenada comerciala interna si numeroase alte facilitati, iar la distante mici fata de imobil se regasesc institutii de invatamant, unitati medicale si farmacii, unitati bancare, cafenele si restaurante, dar si centre comerciale mari precum: Auchan, Metro, Jumbo, Lidl, Kaufland, Carrefour, Selgros sau Hornbach.

Distanta pana la mijloacele de transport in comun poate fi parcursa in doar cateva minute, statia STB se regaseste la intrare in ansamblu (liniile 125, 141, 220, 232, 312, N 105) si asigura accesul rapid la statiile de metrou din zona dar si la centrul Capitalei.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 15 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul este de: 85.000 Euro

In pretul afisat este inclus si un loc de parcare suprateran.

Proprietatea poate fi achizitionată prin intermediul diferitelor tipuri de credit bancar sau prin plata în numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.