Apartament 2 camere, decomandat, The Grand Kristal

Bd Metalurgiei, Piata de Gros, Bulevardul Metalurgiei, Parcul Tudor Arghezi
ID Anunt: 66764

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

72.300 Euro
70.924 Euro
(+ TVA)
*Pret promotional disponibil pana la 31.07.2024
Calculator Rate
Nr. camere: 2
Etaj: 10
S.U.: 54.98 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 2

Caracteristici

Suprafata utila: 54.98 mp
Suprafata utila + balcon: 61.47 mp
Suprafata construita: 73 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+11E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, disponibil intr-un imobil ce face parte din proiectul imobiliar The Grand Kristal Residence City.

Ansamblu rezidential este localizat la doar 5 minute de mers de Parcul Tudor Arghezi, in Sector 4, Bucuresti, zona rond Metro Berceni- Bulevardul Metalurgiei.

Locuinta este disponibila la etajul 10/11 al imobilului, ofera o priveliste deosebita asupra imprejurimilor si are o suprafata totala de 61.47 mp distribuita eficient printr-o compartimentare decomandata dupa cum urmeaza: living 21.18 mp, dormitor 13.68 mp, bucatarie inchisa 9.38 mp, baie 4.43 mp, hol de acces 6.31 mp si balcon de 6.49 mp.

Imobilul dispune de 2 lifturi performante si de finisaje de calitate premium pentru partile comune ale acestuia: placari cu granit si mana curenta din inox.

Puncte de interes

Proiectul rezidential The Grand Kristal este amplasat la mica distanta de Parcul Tudor Arghezi, intr-o zona rezidentiala de exceptie din Sectorul 4 al Capitalei.

Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare ce urmeaza a fi dublata de catre autoritatile locale si cuprinde o pista ampla de atletism, piste de biciclete si trotinete dar si zone de relaxare, suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, si o fantana arteziana muzicala.

De asemenea, in imediata apropiere a imobilului se afla numeroase puncte de interes importante: institutii de invatamant, unitati bancare si centre medicale, sali de sport, cafenele si restaurante, cat si alte zone de agrement.

Localizarea excelenta a acestui ansamblu rezidential permite accesul rapid catre centrele comerciale ce se regasesc in proximitate, precum: Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, Kaufland, Selgros sau Carrefour.

Mijlocele de transport public STB (liniile 125, 141, 220, 241, 312, 313 si N105 ) se afla la 5 minute de imobil si realizeaza legatura directa cu centrul Capitalei.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 1 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul apartamentului este de 72.300 Euro + TVA

Pret promotional disponibil pana la 31.07.2024 :70.924 Euro + TVA

Pret parcare : 4.500 Euro + TVA

Aceasta proprietate poate fi achizitionata prin intermediul oricarui tip de credit bancar sau prin plata in numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza I

Bulevardul Metalurgiei, strada Dumitru Brumărescu

Conceptul urbanistic indraznet, functionalitatea excelenta si designul modern al imobilelor din ansamblul The Grand Kristal Residence City Metalurgiei provin din dorinta dezvoltatorilor brandului Kristal Residence de a oferi viitorilor rezidenti posibilitatea de a locui intr-o comunitate integrata si de a beneficia de un nivel de trai linistit si confortabil.  

Apartamente 2-4 camere
Decembrie 2024
Preturi de la 67.500 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.