Apartament 2 camere, Drumul Binelui, metrou Aparatorii Patriei

Bd Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi, Lidl, Kaufland, Metrou Aparatorii Patriei
ID Anunt: 67657

Trimite linkul unui prieten pe

75.500Euro
(Nu se aplica TVA)
Calculator Rate
Nr. camere: 2
Etaj: 3
S.U.: 43.52 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 43.52 mp
Suprafata utila + balcon: 46.74 mp
Suprafata construita: 55 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: Parter+3 Etaje
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcon inchis
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul cu 2 camere propus spre vanzare face parte dintr-un proiect imobiliar amplasat excelent in zona de Sud a capitalei, Sectorul 4, Bucuresti, in imediata apropiere a parcului Tudor Arghezi si a statiei de metrou Aparatorii Patriei.

Locuinta este disponibila la etajul 3/4 al imobilului si are suprafata totala de 46.47 mp, cu balcon de 3.20 mp inclus.

Camerele sunt dispuse printr-o compartimentare decomandata, atent gandita si foarte bine optimizata, dupa cum urmeaza: hol de acces 6.57 mp, camera de zi cu suprafata de 15.48  mp, bucatarie inchisa 8.02 mp, dormitor de 9.56 mp si baie de 3.01 mp.

Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, conform imaginilor de prezentare.

Puncte de interes

Imobilul din care face parte apartamentul cu 2 camere prezentat spre vanzare este amplasat pe Drumul Binelui, in Sectorul 4 al Capitalei, la o distanta mica fata de Parcul Tudor Arghezi sau de statia de metrou Aparatorii Patriei.

Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti se intinde pe o suprafata ampla de cca. 4 hectare ce urmeaza a fi dublata in viitor de catre autoritatile locale si dispune de suprafete verzi generoase, de mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare.

In incinta parcului a fost amenajata si o parcare supraetajata de 150 locuri pentru vizitatori. Iubitorii sportului se mai pot bucura si de cele 14 terenuri de sport amenajate chiar langa parcul Tudor Arghezi.

In imediata apropiere a imobilului se regasesc toate punctele de interes: institutii de invatamant (licee, scoli, gradinite, crese), unitati spitalicesti si farmacii, sali de sport, unitati bancare, cat si centrele comerciale ale celor mai mari retaileri din Romania: Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, Kaufland, Carrefour, Selgros.

Distanta pana la mijloacele de transport in comun poate fi parcursa in doar 3 minute pietonal, iar pana in zona centrala a Capitalei in aproximativ 20 minute cu autoturismul.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de vanzare al apartamentului este de 75.500 Euro

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 11325 €
max 37750 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.