Apartament 2 camere, Parcul Tudor Arghezi, metrou Aparatorii Patriei

Bd Metalurgiei, Parcul Tudor Arghezi, Metalurgiei Park Residence
ID Anunt: 48497

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Studio Plus Ideal Residence

Nr. camere: 2
Etaj: 1
S.U.: 48.80 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 48.80 mp
Suprafata utila + balcon: 55.45 mp
Suprafata construita: 64 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: S+P+8E+9Er
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • balcoane traforaj metallic
 • interfon
 • sistem fatada ventilata
 • sistem fatada mixta
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul pe care-l propunem spre vanzare face parte din proiectul imobiliar Studio Plus Ideal 2 Residence, ansamblu rezidential cu o amplasare excelenta in zona de Sud a Capitalei, Sector 4, in proximitatea noului parc Tudor Arghezi.

Noul proiect este amplasat in etapa a II-a de dezvoltare a celui mai mare parc rezidential din Romania- Metalurgiei Park Residence, dezvoltat la standarde inalte in zona Bd. Metalurgiei, Mall Grand Arena.

Locuinta prezentata este disponibila la etajul 1 al imobilului si are suprafata utila totala de 55.45 mp. Apartamentul cu 2 camere dispune de o compartimentare decomandata, camerelele sunt ample si luminoase, distribuite dupa cum urmeaza: camera de zi 18.00 mp, dormitor  12.40 mp, bucatarie inchisa 8.35 mp, hol ce permite amenajarea de locuri de depozitare de 5.55 mp si baie 4.50 mp.

Imobilul este edificat pe 9 etaje, dispune de 2 lifturi performante, iar prin colaborarea cu Avalon Romania, renumit membru din domeniul materialelor de constructii, se vor satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de amenajare interioara intrucat se folosesc atat game standard incluse in pretul apartamentului, cat si premium-luxury.

Ansamblul rezidential Studio Plus Ideal detine numeroase spatii comerciale dispuse la parterul imobilelor, locuri de parcare supraterane si zone verzi amenajate peisagistic.

Puncte de interes

Imobilul din care face parte apartamentul propus spre vanzare este localizat in vecinatatea parcului Tudor Arghezi, in Sectorul 4 al Capitalei.

Accesul catre ansamblul rezidential se poate face cu usurinta din artere de circulatie ample precum: Bulevardul Metalurgiei si Drumul Binelui.

Intrega zona ofera conditii de locuit la standarde europene, avand strazi asfaltate si iluminate nocturn, trotuare si zone de promenada amenajate, iar accesul catre imobil se desfasoara in conditii civilizate si de deplina siguranta. La doar 100 m fata de imobil se afla statia STB (linia 125,141,220,241,232,312,313). Distanta de doar 8 km pana in zona centrala a Capitalei se poate parcurge in aproximativ 20 minute cu autoturismul personal.

Proiectul Studio Plus Ideal 2Residence este amplasat in proximitatea centrelor comerciale sau a marilor magazine cum sunt: Carrefour Grand Arena, Selgros, Hornbach, Lidl, Kaufland, Metro, Auchan,Jumbo, dar si a altor puncte de interes major precum: institutii de invatamant (crese, gradinite, scoli si licee), unitati spitalicesti si unitati bancare, zone de agrement, restaurante si cafenele.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare ce urmeaza a fi dublata de catre autoritatile locale, tema principala a acestuia fiind dedicata sportului si relaxarii.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 2 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de 74.374 Euro + TVA

Pret parcari subterane si acoperite:  7.000 euro + TVA 

Pret parcari supraterane: 4.500 euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Studio Plus Ideal Residence

Studio Plus Ideal Residence

Lidl, Kaufland Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi, Drumul Binelui

Conceptul imobiliar Studio Plus Ideal Residence a fost introdus pe piata imobiliara din Romania inca din anul 2010, cand a inceput dezvoltarea propriilor proiecte imobiliare, cu precadere in zona de sud a Capitalei, in zonele cu potential ridicat din Sectorul 4, Bucuresti.

Garsoniere, Ap. tip Studio, Ap. 2 Camere
Aprilie 2025
Preturi de la 51.237 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.