Garsoniera decomandata, mobilata si utilata, Metalurgiei Park, Sector 4

Bd Metalurgiei, LIDL METALURGIEI
ID Anunt: 46270

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Garsoniera
Etaj: 1
S.U.: 33.78 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 33.78 mp
Suprafata utila + balcon: 40.58 mp
Suprafata construita: 50 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+5E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • balcon inchis
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va propunem spre achizitie o garsoniera decomandata, complet mobilata si utilata, amplasat excelent in zona Bd. Metalurgiei, Sector 4, Bucuresti, in imediata apropiere a noului parc Tudor Arghezi.

Locuinta are suprafata total utila de 40.58 mp si este disponibila la etajul 1 al unui imobil nou cu un regim de inaltime P+5 Etaje. Aceasta locuinta are o compartimentare moderna, cu spatiu de locuit distribuit in echilibru dupa cum urmeaza: living 18.45 mp, baie 3.95, bucatarie inchisa de 8.46mp, hol acces 2.29 mp si balcon 6.80 mp inchis cu tamplarie PVC cu geam termopan.

Garsoniera face parte din ansamblul rezidential Top House Metalurgiei, ansamblu de mari dimensiuni din cadrul primului parc rezidential din Romania – Metalurgiei Park Residence, imobilul este finalizat, gata de locuit. Proiectul imobiliar ofera locatarilor facilitati complementare diverse, ce intregesc ideea de comunitate: multiple locuri de joaca pentru copii, spatii verzi ample amenajate, o multitudine de magazine de proximitate, cai ample de acces rapid si o amplasare excelenta fata de mijloacele de transport in comun ( STB sau metrou ).

Puncte de interes

Ansamblul rezidential Top House Metalurgiei este amplasat stradal, cu deschidere ampla pe Drumul Binelui, la numai 2 minute de mers pana la mijlocul de transport in comun STB (liniile 141, 232, 241, 312, 313, N105). Conectarea cu zona centrala a Capitalei se face rapid, iar distanta pana la statia de metrou Aparatorii Patriei poate fi parcursa pietonal in doar cateva minute.

Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Accesul catre centrele comerciale mari din zona (Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, Kaufland, Carrefour, Selgros) se face rapid, iar in imediata apropiere a imobilului se regasesc puncte de interes major precum: restaurante, cafenele si spatii de agrement, institutii de invatamant, unitati medicale si farmacii sau unitati bancare.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de vanzare al locuintei este de 62.000 Euro.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

B-dul Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2 este compus dintr-un numar de 3 imobile de locuinte mixte, al caror regim de inaltime este Parter + 8 Etaje, plus o parcare supraetajata alipita blocului 3.

Garsoniere, Apartamente 2-3 camere
Septembrie 2025
Preturi de la 60.928 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.