Apartament 2 camere decomandat, Metrou Berceni, Leonida

Ilfov, Parc Lumea copiilor, Penny market
ID Anunt: 30566

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Joy&Galaxy Residence Popesti Leordeni

 • Finalizat
Nr. camere: 2
Etaj: 1
S.U.: 53.77 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 53.77 mp
Suprafata utila + balcon: 57.27 mp
Suprafata construita: 66 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+7E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • pavaj
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Prezentam spre vanzare un apartament disponibil la etajul 1/8 al unuia dintre cele 8 imobile ce formeaza ansamblul rezidential Joy & Galaxy Residence, proiect imobiliar de mari dimensiuni construit in apropiere de statia de metrou Berceni, in orasul Popesti-Leordeni.

Proiectul rezidential este foarte bine conceput si ofera rezidentilor facilitati multiple cum sunt: trotuare ample, acces rapid din multiple cai, spatii verzi amenajate, locuri de joaca pentru copii, locuri de parcare amenajate, iluminat nocturn, parc amenajat pe suprafata de 1000 mp.

Apartamentul are o suprafata utila totala de 57.27 mp in care este inclus si balconul de 3.50 mp si este compus din: living, dormitor, bucatarie inchisa, hol acces cu spatii de depozitare, baie si balcon.

Puncte de interes

Proiectul este situat pe strada Biruintei Nr.31 in orasul Popesti Leordeni, la mica distanta de statia de metrou Berceni. Accesul catre imobil se face facil prin artere importante lipsite de trafic intens precum Soseaua Berceni sau Soseaua Oltenitei in cele mai civilizate conditii.

In proximitate regasim numeroase supermarketuri: Penny Market, Mega Image, Profi, Mall La Strada, Lidl, Kaufland, Metro, Auchan, Jumbo, Carrefour, Grand Arena, Selgros, Sun Plaza, la fel si puncte de interes major, precum institutii de invatamant, farmacii si unitati medicale, parcuri si locuri de joaca pentru copii.

La 5 minute de parcurs cu masina fata de imobil se afla Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare. Tema principala a parcului este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Magazin 1 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 25 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de: 68.000 Euro – TVA 5% inclus.

Avans minim 5%

Locul de parcare este 5000 Euro, TVA inclus.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Joy&Galaxy Residence Popesti Leordeni

Joy&Galaxy Residence Popesti Leordeni

Popesti Leordeni, Strada Biruintei

PROIECT VANDUT! Descopera noul proiect Joy&Galaxy Residence, situat foarte aproape de Soseaua Berceni si statia de metrou Berceni.

Apartamente 1-3 camere
Finalizat

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.