Apartament tip studio, metrou Berceni, Dimitrie Leonida

Mall La Strada, Pasarela pietonala metrou Berceni
ID Anunt: 37659

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Sienna Central City Residence

Studio
Etaj: 2
S.U.: 34.30 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 34.30 mp
Suprafata utila + balcon: 42.50 mp
Suprafata construita: 49 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: S+P+6E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • gazon
 • lift
 • videointerfon
 • monitorizare video
 • sistem fatada conventionala
 • acces securizat cu bariere
 • panouri solare
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Proprietatea oferita spre vanzare este o alegere remarcabila pentru cei care isi doresc o viata confortabila intr-o zona privilegiata din sudul Capitalei. Imobilul se evidentiaza prin combinarea de facilitati atractive, incluzand: piscina in aer liber, spatii comerciale cu destinatie mixta, gradinita cu after school, scoala primara privata, zone de relaxare cu sali de fitness si spatii verzi amenajate.

Apartamentul de tip studio se remarca prin compartimentarea si optimizarea moderna a spatiului de locuit. Locuinta beneficiaza de o suprafata totala utila de 42.50 mp dispusa astfel: living cu bucatarie open space de 17.90 mp, un dormitor de 12.10 mp, baie de 4.30 mp si un balcon spatios de 8.20 mp. De asemenea, ca beneficiu important pentru noii rezidenti, imobilul va fi predat cu mobilier de bucatarie in valoare de 1.300 Euro, inclus in pretul locuintei.

Puncte de interes

Un real avantaj al acestei proprietati este amplasarea excelenta, intrucat puteti avea acces rapid la metrou (statia Berceni este la aproximativ 500 m) sau la liniile de transport in comun STB: 125, 438, 475. Legatura cu centrul capitalei se face facil, iar distanta poate fi parcursa cu autoturismul personal in aproximativ 25-30 minute.

In apropierea ansamblului din care face parte acest imobil, regasiti centre comerciale precum: Penny Market, Mega Image, Profi, Mall La Strada dar si puncte de interes importante: scoli si gradinite, farmacii, parc si zone de recreere.

Magazin 3 minute
Transport public 6 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 30 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartmantului este: 55.200 Euro (TVA 5% inclus), negociabil in functie de modalitatea de plata sau valoarea avansului oferit. 

*Bonus mobilier de bucatarie in valoare de 1300 Euro
Posibilitate achizitie parcari dezmembrate la pretul de:
 • Supraterane: 4.500 Euro + TVA 19%
 • Subterane: 6.500 Euro + TVA 19 %

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar. Avansul minim este de 5%.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Sienna Central City Residence

Metrou Berceni, Mall La Strada, Parc Lumea Copiilor

Sienna Residence, dezvoltat ca un ansamblu rezidential premium, impresioneaza prin organizarea excelenta si functionalitatea sa bine puse in aplicare, indeplinind toate criteriile necesare pentru a fi considerat un proiect de anvergura mare ce aspira la titlul de proiect premium.

Garsoniere, Studio, Apartamente 2 si 3 camere
Mai 2024
Preturi de la 48.800 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie