Apartament 3 camere, finalizat 2016, La Strada Mall, disponibil imediat

Mall La Strada, Metrou Dimitrie Leonida, Sos Berceni, Sos Oltenitei
ID Anunt: 64784

Trimite linkul unui prieten pe

Nr. camere: 3
Etaj: 3
S.U.: 83.04 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 2
Balcon: 2

Caracteristici

Suprafata utila: 83.04 mp
Suprafata utila + balcon: 92.71 mp
Suprafata construita: 110 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: Parter+5 Etaje
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • pavaj
 • lift
 • aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul cu 3 camere propus spre vanzare face parte dintr-un ansamblul rezidential amplasat excelent in Orasul Popesti Leordeni, Ilfov, in imediata apropiere a centrului comercial La Strada Mall, la mica distanta de statia de metrou Dimitrie Leonida.

Locuinta este disponibila la etajul 3/5 al imobilului si are suprafata totala de 92.71 mp, cu balcoane de 3.14 mp si 6.53 mp incluse.

Camerele au suprafete ample si sunt dispuse printr-o compartimentare moderna, atent gandita si foarte bine optimizata, dupa cum urmeaza: hol acces 6.28 mp, living generos cu suprafata de 24.62 mp, bucatarie 7.66 mp, dormitor de 14.76 mp prevazut cu dressing de 5.19 mp, dormitor 12.32 mp, camara, baie si grup sanitar.

Apartamentul beneficiaza de finisaje de calitate si se vinde cu bucatarie mobilata si utilata.

Proprietatea propusa spre vanzare reprezinta o oportunitate de investitie excelenta ce dispune de localizare foarte buna in raport cu punctele de interes major din zona.

Puncte de interes

Imobilul dispune de o amplasare excelenta, fiind dispus pe Strada Solstitiului, la distanta de 800 metri fata de statia de metrou Dimitrie Leonida, in Orasul Popesti-Leordeni, Ilfov.

Zona beneficiaza de infrastructura completa, strazile sunt amenajate si dispun de limitatoare de viteza, trotuarele sunt ample, iar iluminatul pe timp de noapte sporeste siguranta rezidentilor.

In proximitatea ansamblului rezidential din care face parte locuinta prezentata se regasesc centre comerciale precum: Penny Market, Mega Image, Lidl, Profi Market, La doi pasi, dar si numeroase magazine cu specific comercial mixt, restaurante si cafenele ce formeaza promenada comerciala La Strada Mall.

Punctele de interes major sunt localizate la cateva minute de parcurs fata de imobil: institutii de invatamant, unitati bancare si unitati medicale, sau zone de agrement.

Parcul Copiilor (Drumul Fermei) se afla la distanta de 5 minute de mers fata de locuinta, iar la aproximativ 5 minute de parcurs cu autoturismul personal se afla Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare.

Magazin 3 minute
Transport public 8 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 25 minute

Pret si modalitati de plata

Pret: 110.000 Euro

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.