Apartament cu 3 camere, disponibil rapid, Sos Oltenitei

Mall La Strada, Centrul Orasului Popesti
ID Anunt: 40981

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Palm Residence Oltenitei

Nr. camere: 3
Etaj: 2
S.U.: 71.94 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 2
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 71.94 mp
Suprafata utila + balcon: 76.84 mp
Suprafata construita: 88.37 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+5 Etaje
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • curte amenajata
 • gard
 • lift
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandat, cu suprafata utila totala de 76.84 mp. Locuinta este disponibila la etajul 2/5 al imobilului si dispune de o compartimtare ideala incat sa ofere functionalitate si confort, cu lumina naturala din abundenta in toate camerele.

Apartamentul face parte din proiectului rezidential Palm Residence Oltenitei, proiect amplasat stradal pe Soseaua Oltenitei la intrare in Orasul Popesti Leordeni. Imobilul dispune de o pozitionare excelenta in teren fata de mijloacele de transport in comun sau de punctele de interes major din zona.

Locuinta se preda finisata complet, iar mutarea se poate face rapid.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential este amplasat pe strada Oltenitei a Orasului Popesti-Leordeni, la granita cu Sectorul 4 al Capitalei si se bucura de o pozitie privilegiata, fiind in apropiere de numeroase supermarketuri precum Mega Image, Mall La Strada, Lidl, Kaufland, Sun Plaza, precum si de institutii de invatamant, gradinite, farmacii, multiple locuri de joaca pentru copii si parcuri (Parcul Lumea copiilor, Parcul Tudor Arghezi, Oraselul Copiilor Brancoveanu).

Zona in care este amplasat imobilul dispune de infrastructura completa, cu drumuri si cai de acces asfaltate, iar accesul se face rapid din Soseaua Oltenitei.

Mijloacele de transport in comun se pot accesa cu usurinta din imediata apropiere a imobilului: Metrou Dimitrie Leonida, Metrou Aparatorii Patriei, STB (tramvai: 1,10,11,34; autobuz: 102, 124, 202, 402, 414, 440, N103, N106, N124).

Magazin 3 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret : 94.800 Euro+TVA 5%

*Avans minim 15%

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Palm Residence Oltenitei

Palm Residence Oltenitei

Soseaua Oltenitei, Popesti-Leordeni

Amplasat la intrarea in orasul Popesti-Leordeni, nu foarte departe de granita cu Sectorul 4 Bucuresti, noul proiect imobiliar dezvoltat sub aceasta marca ne dezvaluie o identitate aparte datorita modului atent in care a fost gandit si proiectat.

Garsoniera, Studio, Apartamente 2-3 camere
Ianuarie 2025
Preturi de la 50.000 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.