Apartament tip studio, metrou Dimitrie Leonida, Sector 4

Aparatorii Patriei, Str. Cheile Turzii, Metrou Aparatorii Patriei, Berceni
ID Anunt: 46379

Trimite linkul unui prieten pe

Studio
Etaj: 3
S.U.: 34.20 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 34.20 mp
Suprafata utila + balcon: 42.40 mp
Suprafata construita: 49 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P+3Er+4Er
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • gazon
 • gard
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Propunem spre vanzare un apartament tip studio disponibil in cadrul proiectului imobiliar Club Residence , proiect amplasat pe Strada Cheile Turzii,zona Aparatorii Patriei, Sector 4, Bucuresti, la doar cateva minute de mers fata de statia de metrou Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida.

Apartamentul prezentat spre vanzare are suprafata utila totala de 42.40 mp ( cu balcon de 8.20 mp inclus) si este disponibil la etajul 3/4 al noului imobil. Compartimentarea moderna a acestui apartament a permis crearea de spatii locative ample, dupa cum urmeaza: living + bucatarie deschisa 18.90 mp, dormitor 10.80mp si baie 4.50 mp.

Imobilul dispune de o arhitectura moderna, cu suprafete vitrate ample, balcoane inchise cu sticla securizata, mana curenta de inox si de o amplasare excelenta fata de mijloacele de transport in comun sau de punctele de interes major din zona: institutii de invatamant, unitati medicale si farmacii, unitati bancare, spatii de agrement, locuri de joaca si parcuri.

Noii rezidenti din cadrul ansamblului Club Residence vor avea posibilitatea de a personaliza apartamentul dupa preferinte, avand la dispozitie o gama variata de modele pentru alegerea celor mai moderne finisaje doar daca rezervarea se face din timp. Baile vor fi dotate in standard, cu obiecte sanitare de calitate premium, iar usile interioare se vor putea alege de la firme de renume.

Puncte de interes

Imobilul este situat pe strada Cheile Turzii, in Sectorul 4 al Capitalei, la o distanta de aproximativ cateva minute de mers fata de statiile de metrou Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida fiind amplasat undeva la jumatatea distantei dintre acestea. Proiectul dispune de infrastructura completa, beneficiaza drumuri si cai de circulatie asfaltate, trotuare amenajate, iar accesul catre imobil se face cu rapiditate atat din Soseaua Berceni, cat si din Soseaua Oltenitei in cele mai civilizate conditii.

In apropierea imobilului se regasesc numeroase centre comerciale mari (Penny Market, Mega Image, Profi Market, Kaufland, Lidl), dar si magazine cu specific comercial mixt. Distanta pana la promenada comerciala Mall La Strada poate fi parcursa pietonal in doar 5 minute, iar in proximitate se regasesc spatii si zone de agrement precum : Parcul Copiilor, Parcul Tudor Arghezi, Parcul Tineretului, Oraselul Copiilor sau Rezervatia naturala Delta Vacaresti.

Conectarea cu zona centrala a Capitalei se poate face rapid, atat cu masina personala ( in aproximativ 20 minute) cat si cu mijloace de transport in comun ce sunt disponibile atat in Sos. Berceni cat si in Sos. Oltenitei (STB cu liniile 439, 440, 479, 610, N1, N10, 102, 243, N106), tramvai (liniile 1, 10, 11, 34).

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul apartmentului este: 56.000 Euro + TVA 

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar, cu avans de minim 5%.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.