Garsoniera decomandata, mobilata si utilata, metrou Dimitrie Leonida

Mall La Strada, Metrou Dimitrie Leonida
ID Anunt: 43179

Trimite linkul unui prieten pe

Garsoniera
Etaj: 1
S.U.: 28.25 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 28.25 mp
Suprafata utila + balcon: 29.69 mp
Suprafata construita: 34.13 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+4 Etaje
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • pavaj
 • lift
 • aer conditionat
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta

Prezentare

Va prezentam spre vanzare o garsoniera decomandata, mobilata si utilata complet, disponibila intr-un proiect rezidential amplasat pe strada Amurgului in Orasul Popesti-Leordeni. 

Imobilul din care face parte locuinta propusa a fost finalizat in anul 2016 si are regim de inaltime redus, respectiv Parter+4 etaje.

Garsoniera este disponibila la etajul 1, iar suprafata totala utila de 29.69 a acesteia a fost distribuita in echilibru, printr-o compartimentare decomandata, dupa cum urmeaza: camera de locuit 15.04 mp, bucatarie 6.62 mp, baie 3.68 mp, hol acces 2.91 si balcon 1.44 mp.

Locuinta este gata de locuit si dispune de mobilier de calitate si de electrocasnice performante, conform imaginilor de prezentare.

Puncte de interes

Imobilul este amplasat intr-o zona ce a beneficiat de o importanta dezvoltare urbana in ultimii ani, in proximitatea statiei de metrou Dimitrie Leonida, pe Strada Amurgului.

Intreg arealul dispune de infrastructura completa, de acces facil prin multiple artere de circulatie sau cai de acces secundare, (multe dintre acestea prevazute cu limitatoare de viteza pentru a spori siguranta rezidentilor), sistem de iluminat nocturn, acces securizat prin bariere si trotuare amenajate.

In apropierea imobilului, la distante mici fata de acesta, se regasesc puncte de interes importante pentru un stil de viata echilibrat si confortabil: institutii de invatamant, unitati medicale si unitati bancare, magazine cu specific comercial mixt dar si centre comerciale mari sau hipermarketuri (Penny Market, Profi, Mega Image, Lidl).

Promenada comerciala ce formeaza La Strada Mall se afla la doar 3 minute de mers fata de proprietate si dispune de numeroase magazine, farmacii, restaurante si cafenele.

Alaturi de numeroasele locuri de joaca amenajate pentru copii, zona dispune si de parcuri precum: Parcul Copiilor ( la 3 minute in Str. Drumul Fermei) sau Parcul Tudor Arghezi ( la cel mult 10 minute in Bulevardul Metalurgiei).

Magazin 4 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pret de lista : 43.000 Euro

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie