Apartament tip studio, metrou Berceni, bucatarie mobilata

Berceni, Parc Drumul Fermei, Penny Market, Mall La Strada
ID Anunt: 60878

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Sienna Central City Residence

Studio
Etaj: 1
S.U.: 33.99 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 33.99 mp
Suprafata utila + balcon: 42.17 mp
Suprafata construita: 52.17 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P+7E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • piscina
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • videointerfon
 • monitorizare video
 • sistem fatada ventilata
 • acces securizat cu bariere
 • panouri solare
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam un apartament tip studio, disponibil in ansamblul rezidential Sienna Central City, un proiect imobiliar din zona de Sud foarte bine structurat, cu o functionalitate remarcabila.

Ansamblul este format din 9 cladiri de locuinte colective, localizate in apropierea statiei de metrou Berceni, in orasul Popesti-Leordeni, judetul Ilfov.

Accesul catre imobil se realizeaza direct din Soseaua Berceni prin Strada Popesti Vest, precum si din Soseaua Oltenitei prin Strada Drumul Fermei.

De asemenea, la parterul cladirilor se gasesc spații comerciale cu acces direct la strada, in care vor fi amenajate unitati de invatamant scolar si prescolar, precum si magazine de proximitate si o sala de sport ultramoderna.

Garsoniera prezentata are o compartimentare moderna si este situata la etajul 1/7 al imobilului. Locuinta dispune de o suprafata utila de 42.17 mp, cu balcon generos de 8.18 mp inclus.

In pretul afisat este inclus si mobilier de bucatarie in valoare de 1.300 de euro.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential Sienna Central City se afla pe Strada Biruintei, in orasul Popesti-Leordeni, judetul Ilfov, la doar 300 de metri distanta de pasarela pietonala care asigura accesul la statia de metrou Berceni.

Acest proiect rezidential beneficiaza de infrastructura completa, cu drumuri asfaltate si iluminate pe timp de noapte, iar conexiunea cu zona centrala a Bucurestiului se realizeaza rapid prin artere de circulatie ample precum Soseaua Berceni si Soseaua Oltenitei.

La doar cateva minute de mers fata de imobil se regasesc numeroase centre comerciale mari, cum ar fi Penny Market, Mega Image, Profi Market sau Mall La Strada (promenada comerciala ampla cu activitati comerciale mixte).

De asemenea, in zona sunt localizate puncte de interes importante, cum ar fi: institutii de invatamant, unitati medicale si unitati bancare, precum si numeroase locuri de joaca si zone de agrement.

Atat Parcul Copiilor (situat pe Drumul Fermei), cat si Parcul Tudor Arghezi se afla la o distanta mica fata de ansamblul rezidential din care face parte locuinta prezentata.

Magazin 2 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret de lista: 53.000 Euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea:https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Sienna Central City Residence

Sienna Central City Residence

Metrou Berceni, Mall La Strada, Parc Lumea Copiilor

Sienna Residence, dezvoltat ca un ansamblu rezidential premium, impresioneaza prin organizarea excelenta si functionalitatea sa bine puse in aplicare, indeplinind toate criteriile necesare pentru a fi considerat un proiect de anvergura mare ce aspira la titlul de proiect premium.

Garsoniere, Studio, Apartamente 2 si 3 camere
Iulie 2024
Preturi de la 40.280 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.