Apartament cu 2 camere, finisat premium, Metrou Berceni

Ilfov, Penny Market, Strada Biruintei
ID Anunt: 13183

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Joy&Galaxy Residence Popesti Leordeni

 • Finalizat
 • Disponibil imediat
Nr. camere: 2
Etaj: 4
S.U.: 60.2 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 60.2 mp
Suprafata utila + balcon: 60.2 mp
Suprafata construita: 72 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: 7
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • pavaj
 • gazon
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Ansamblul Joy Residence este un proiect rezidential de mari dimensiuni ce dispune de un stil arhitectural modern, dispus o suprafata de teren de 3.5 hectare cu o deschidere dubla: Strada Biruintei si Strada Miraslau. Proiectul este finalizat si include 8 blocuri de locuinte mixte cu regim de inaltime P+7E.

Un aspect important al acestui proiect este distanta generoasa dintre blocuri (25 ml) care asigura un mediu linistit si relaxant pentru rezidenti. Caile de acces interioare din sunt ample, ansamblul rezidential dispune de trotuarele, spatii verzi amenajate peisagistic, locuri de joaca si un parc de mari dimensiuni (1000 mp) dedicat rezidentilor.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential Joy Residence este amplasat pe Strada Biruintei la Nr. 31,  si se afla la numai cateva minute de mers fata de statia de Metrou Berceni sau Dimitrie Leonida, precum si de mijloacele de transport  in comun STB (liniile 125, 438 si 475).

Accesul catre toate zonele centrale ale Capitalei se poate face rapid, la fel si catre centre comerciale si galerii mari din proximitate: Metro Berceni, Auchan Berceni, Jumbo, Mall Sun Plaza si Piata Sudului, precum si catre litoral prin intermediul Autostrazii Soarelui.

In vecinatatea ansamblului se regasesc supermarketuri precum Penny Market si Mega Image, Galeria Comerciala „La Strada”, restaurante si cafenele, precum si un parc (Lumea copiilor din Drumul Fermei la 5 minute de mers) amenajat de catre Primaria Orasului Popesti-Leordeni.

Magazin 5 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de: 68000 Euro cu TVA 5% inclus.

Pret loc de parcare: 5000 euro TVA inclus.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Dacă încă nu știți ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastră, departamentul nostru financiar Credit24h.ro vă va sta la dispoziție în vederea identificării soluției potrivite de finanțare și întocmirii dosarului bancar pentru obținerea creditului necesar achiziției.

Efectuați rapid o simulare de credit online accesând linkul atașat și verificați gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Joy&Galaxy Residence Popesti Leordeni

Popesti Leordeni, Strada Biruintei

Descopera noul proiect Joy&Galaxy Residence situat foarte aproape de Soseaua Berceni si statia de metrou Berceni.

Apartamente 1-3 camere
Finalizat
Preturi de la 47.600 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie