Apartament 2 camere, 64 mp, metrou Berceni, parcare inclusa

Popesti Leordeni, La Strada Mall, Metrou Dimitrie Leonida, Sos Berceni, Sos Oltenitei
ID Anunt: 57751

Trimite linkul unui prieten pe

Nr. camere: 2
Etaj: 2
S.U.: 57 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 57 mp
Suprafata utila + balcon: 64 mp
Suprafata construita: 74 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: Parter+3 Etaje
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • balcon inchis
 • aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul prezentat spre vanzare face parte dintr-un ansamblu rezidential amplasat in Orasul Popesti-Leordeni, Ilfov, in proximitatea statiei de metrou Berceni, la aproximativ 12-15 minute de mers.

Locuinta este disponibila la etajul 2/3 al imobilului, are suprafata utila de 64.26 mp ( cu balcon inclus de 6.57 mp) dispune de o compartimentare moderna dispusa dupa cum urmeaza: living  17.60 mp, bucatarie inchisa  7.93 mp, dormitor spatios de 16.26 mp, hol 6.26 m, baie 5.70 mp, spatiu depozitare 3.25 mp.

Imobilul a fost dat in folosinta in anul 2013, este mobilat si utilat, gata pentru a putea fi locuit.

Conectarea cu zona centrala a Capitalei se face in aproximativ 25 minute prin artere de circulatie ample precum Soseaua Berceni sau Soseaua Oltenitei.

In pretul afisat este inclus un loc de parcare suprateran.

Puncte de interes

Imobilul dispune de o amplasare excelenta pe Strada Drumul Fermei, la distanta mica fata de statia de metrou Berceni sau Dimitrie Leonida, in Orasul Popesti-Leordeni, Ilfov.

Zona ofera conditii optime de locuit, beneficiaza de infrastructura completa, strazile sunt amenajate si dispun de limitatoare de viteza, trotuarele sunt ample, iar iluminatul pe timp de noapte sporeste siguranta rezidentilor.

In proximitatea ansamblului rezidential din care face parte locuinta prezentata se regasesc supermarketuri precum: Penny Market, Mega Image, Lidl, Profi Market, La doi pasi, dar si numeroase magazine cu specific comercial mixt, restaurante si cafenele ce formeaza promenada comerciala La Strada Mall.

Punctele de interes major sunt localizate la cateva minute de parcurs fata de imobil: institutii de invatamant, unitati bancare si unitati medicale, sau zone de agrement multiple.

Parcul Copiilor (Drumul Fermei) se afla la distanta de 5 minute de mers fata de locuinta, iar la aproximativ 5 minute de parcurs cu autoturismul personal se afla Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Magazin 5 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de vanzare al apartamentului este de 77.000 Euro.

In pretul afisat este inclus un loc de parcare suprateran.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.