Apartament 2 camere – 7 minute Metrou Berceni

Berceni, Metrou Berceni
ID Anunt: 12486

Trimite linkul unui prieten pe

 • Cel mai bun pret
 • Parcare subterana
Nr. camere: 2
Etaj: 2
S.U.: 49.12 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 49.12 mp
Suprafata utila + balcon: 49.12 mp
Suprafata construita: 54.20 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: Ds+P+4E+5ERetras
Structura: beton, caramida
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • curte amenajata
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • monitorizare video

Prezentare

Apartamentul de 2 camere propus spre vanzare face parte din proiectul rezidential Look Residence 4. Apartamentul este spatios si are o suprafata totala utila de 49.12 mp, compartimentarea fiind foarte atent gandita, astfel incat spatiul interior sa fie cat mai eficient pentru noii locatari.

Locuinta beneficiaza de un balcon de 5,59 mp cu iesire din living. Regimul de inaltime al acestui imobil  este Ds+P+4E+5ERetras, acesta fiind dotat cu lift silentios de 6 persoane.

Puncte de interes

Ansamblul este amplasat pe strada Biruintei, Nr.77, cu acces rapid atat catre Soseaua Berceni cat si Soseaua Oltenitei. Distanta pana la statia de metrou Berceni este de 600 m. Proiectul beneficiaza de infrastructura completa, strazi asfaltate, iluminat public.

In zona regasim centrele comerciale importante (Mega Image, Penny Market, Profi Market, Metro, Auchan, Jumbo, Selgros, Lidl, Carrefour Grand Arena, Hornbach), iar in vecinatate, gradinita cu afterschool, scoala, bar/pub, restaurant, magazine de proximitate, loc de joaca pentru copii si unitati medicale.

Magazin 5 minute
Transport public 8 minute
Scoala/Gradinita 6 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de: 58.400 Euro TVA 5% INCLUS!

Loc de parcare suprateran: 4.000 Euro + TVA 19%.

Loc de parcare subteran: 5.000 Euro + TVA 19%.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie