Apartament 2 camere, curte proprie 24mp, Metrou Berceni / Metrou Dimitrie Leonida

Berceni, Metrou Berceni / Metrou Dimitrie Leonida
ID Anunt: 23159

Trimite linkul unui prieten pe

Nr. camere: 2
Etaj: parter
S.U.: 43.53 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 43.53 mp
Suprafata utila + balcon: 49.12 mp
Suprafata construita: 65 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: 5ET
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • cada
 • chiuveta
 • baterii
 • mana curenta metalica
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • interfon

Prezentare

Apartamentul propus spre vanzare face parte dintr-un proiectul rezidential de renume si este un apartament spatios cu 2 camere ce are o suprafata utila de: 43,53 mp + o terasa de 5,59 mp si o curte proprie de 24mp, iar regimul de inaltime al imobilului este: S+P+4E+5ER.

Compartimentarea este foarte bina gandita astfel s-au obtinut camere cu suprafete generoase cum ar fi: living+bucatarie 24.27 mp, dormitor de 13.20 mp, hol 2.49mp, baie 3.57mp si o terasa de 5,59mp.

 

Puncte de interes

Ansamblul este amplasat pe strada Biruintei, cu acces rapid atat catre Soseaua Berceni cat si Soseaua Oltenitei. Distanta pana la statia de metrou Berceni este de 500 m.

Zona beneficiaza de infrastructura completa, strazi asfaltate si iluminat public, centrele comerciale importante si alte facilitati precum: Penny Market, Profi, Mega Image, salii de fitness, restaurante, farmacii, magazine mixte cu program non stop, gradinita cu afterschool, scoala, loc de joaca pentru copii si unitati medicale.

Magazin 3 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de: 64.900 Euro TVA 5% INCLUS

Loc de parcare subteran sau suprateran cu preturi incepand de la 4.000Euro + TVA 19%

Posibilitate achizitie prin programul Noua Casa, avans 7500 Euro, asistenta gratuita dosar bancar prin Credit24h.ro.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie