Apartament 2 camere decomandat Amurgului Dimitrie Leonida

Berceni, La Stra
ID Anunt: 10067

Trimite linkul unui prieten pe

  • Cel mai bun pret
Nr. camere: 2
Etaj: 3
S.U.: 53 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 53 mp
Suprafata utila + balcon: 53 mp
Suprafata construita: 63 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: 3
Structura: beton, caramida
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

  • parchet
  • gresie
  • faianta
  • calorifere aluminium
  • vopsea lavabila
  • geamuri termopan
  • lift
  • usa metalica
  • interfon

Prezentare

Apartamentul propus spre vanzare face parte dintr-un proiect nou si modern, Prestige Residence Amurgului, compus din 2 blocuri, avand 56 de unitati locative, incepand de la garsoniere simple, garsoniere duble si apartamente de 2 camere, situate pe strada Amurgului la 12 minute de Metrou Dimitrie Leonida.

Apartamentul are o suprafata totala utila de 53,14 mp, se finiseaza cu materiale de foarte buna calitate din import: gresie, faianta, parchet de 8 mm, usi de interior Porta Doors, tamplarie PVC Deceuninck – 5 camere – 4 anotimpuri, cu geam low-e, glafuri la exterior, centrala termica de 24kw in condensare, calorifere otel, prize si intrerupatoare obiecte sanitare in baie Cersanit, Romstal, usa metalica antiefractie. Imobilul mai dispune de parcare supraterana contracost, lift, interfon, mana curenta inox, gresie pe casa scarii.

Puncte de interes

Locatia aleasa de dezvoltatorii acestui nou proiect este una care permite accesul rapid catre toate punctele de interes, centrele si galeriile comerciale din zona, precum;La Strada, Penny, Mega Image, Profi, Lidl dar si catre mijloacele de transport in comun, STB 125, 438, 475 si statia de Metrou Dimitrie Leonida.

Magazin 2 minute
Transport public 9 minute
Scoala/Gradinita 9 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 15 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul apartamentului este de 62.650 Euro, TVA 5% inclus!
Se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar, cu un avans minim de 5% euro.
Loc de parcare suprateran la pretul de: 2500 euro + TVA 19%.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.