Apartament 2 camere, decomandat, Apollo Residence Leonida

Ilfov, Metrou Dimitrie Leonida, Pasarela Pietonala, Penny Drumul Fermei
ID Anunt: 22938

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Apollo Residence Berceni Leonida

Nr. camere: 2
Etaj: 6
S.U.: 49 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 2

Caracteristici

Suprafata utila: 49 mp
Suprafata utila + balcon: 57 mp
Suprafata construita: 68 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: S+P+7E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • balcoane traforaj metallic
 • pavaj
 • curte amenajata
 • lift
 • aer conditionat
 • videointerfon
 • acoperis tip sarpanta
 • terasa acoperita
 • acoperis

Prezentare

Apartamentul pe care il propunem spre vanzare, face parte din ansamblul Apollo Residence Berceni Leonida, situat pe strada Biruintei Nr.45A, Popesti Leordeni, Ilfov, aflat intr-un imobil cu regim de inaltime S+P+7 Etaje.

Locuinta este disponibila la etajul 5 al imobilului, complet decomandata, avand suprafata utila de 49 mp + 4.40 mp balcon inchis + 3.50 mp balcon deschis, fiind formata dintr-un  living aerisit, bucatarie, dormitor  luminos, hol, baie si 2 balcoane.

 

Puncte de interes

Zona in care este amplasat proiectul dispune de infrastructura completa, blocurile fiind bransate la toate utilitatile orasului Popesti Leordeni si beneficiaza de acces facil la toate centrele comerciale din zona, precum: Penny, Profi, Mega Image, salii de fitness, restaurant, farmacii, magazine mixte cu program Non Stop si un parc de aproximativ 5000 mp. Distanta pana la statia de metrou Dimitrie Leonida este de aproximativ 15 minute de mers pe jos, iar pana la pasarela pietonala care va face legatura cu statia de metrou IMGB este de aproximativ 10 minute.

 

Magazin 5 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de 69.500 Euro TVA 5% inclus.

Pretul parcari exterioare – 3000 Euro TVA inclus.

Pret boxe incepand cu 2500 Euro TVA inclus.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ma puteti contacta la tel: 0760.757.356 – Ghinoiu Cosmin

 

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Apollo Residence Berceni Leonida

metrou Dimitrie Leonida

PROIECT VANDUT! “Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect! Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte.”

Apartamente 2-3 camere
Finalizat

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie