Apartament 2 camere, Metrou Berceni, IMGB, predare rapida

Ilfov, Metrou Dimitrie Leonida, Pasarela Pietonala, Penny Drumul Fermei
ID Anunt: 22793

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Joy&Galaxy Residence Popesti Leordeni

Nr. camere: 2
Etaj: 4
S.U.: 55.05 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 55.05 mp
Suprafata utila + balcon: 60.19 mp
Suprafata construita: 72 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+7E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • cada
 • chiuveta
 • baterii
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • monitorizare video
 • acoperis tip sarpanta
 • terasa acoperita
 • acoperis

Prezentare

Apartamentul pe care il propunem spre vanzare, face parte din proiectul imobiliar de mari dimensiuni Joy Residence si Galaxy Residence, proiect amplatat in zona de Sud a Capitalei, pe Strada Biruintei, foarte aproape de statia de statia de metrou Berceni.

Proiectul dispune de o suprafata de teren de 3.5 hectare (35.000 mp) cu deschidere dubla in Strada Biruintei si Strada Miraslau si este format din 8 blocuri de locuinte mixte al caror regim de inaltime este Parter + 7 Etaje.

Apartamentul este disponibil la etajul 3 al imobilului, este complet decomandat si are suprafata utila de 55 mp + 5.14 mp balcon.

Puncte de interes

Accesul la imobil se poate face atat din Soseaua Berceni cat si din Soseaua Oltenitei in cele mai civilizate conditii. Distanta pana la statia de metrou Dimitrie Leonida se poate parcurge in aproximativ 12 minute de mers pietonal, iar pana la pasarela pietonala ce face legatura cu statia de metrou Berceni in doar 10 minute.

Ansamblul este situat pe strada Biruintei la o distanta de aproximativ 800 m fata de Metrou Berceni sau Metrou Dimitrie Leonida. In apropierea ansamblului se gasesc numeroase supermarketuri precum: Penny Market, Mega Image si puncte de interes precum: scoli, gradinite, farmacii, Parcul Copiilor (Drumul Fermei) si locuri de joaca pentru copii.

Proiectul dispune de infrastructura completa cu drumuri si cai de acces asfaltate, iar accesul este rapid si se poate face atat din Soseaua Berceni, cat si din Soseaua Oltenitei in cele mai civilizate conditii.

Magazin 1 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este de 71.000 Euro Tva 5% inclus.

Pret promotional pana la data de 15.12.2023: 69.900 Euro TVA 5% inclus.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 10%.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

 

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Joy&Galaxy Residence Popesti Leordeni

Popesti Leordeni, Strada Biruintei

Descopera noul proiect Joy&Galaxy Residence, situat foarte aproape de Soseaua Berceni si statia de metrou Berceni.

Apartamente 1-3 camere
Finalizat
Preturi de la 47.600 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie