Apartament 2 camere, disponibil imediat, Metrou Dimitrie Leonida

Berceni, Metrou Dimitrie Leonida, Str. Oituz
ID Anunt: 64576

Trimite linkul unui prieten pe

Nr. camere: 2
Etaj: 1
S.U.: 43.02 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 43.02 mp
Suprafata utila + balcon: 49.63 mp
Suprafata construita: 59.56 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P+3E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • balcon inchis
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul cu  2 camere prezentat este disponibil intr-un imobil nou, amplasat pe Strada Oituz, la 3 minute de mers fata de statia de metrou Dimitrie Leonida, in Orasul Popesti-Leordeni, Ilfov.

Locuinta este disponibila la etajul 1/3 al imobilului si are suprafata totala de 49.63 mp, dispusa printr-o compartimentare decomandata, astfel: camera 14.47 mp, bucatarie inchisa 7.52 mp, camera 14.08 mp, hol acces 2.48 mp, baie 4.47 mp si balcon 6.61 mp.

Imobilul a fost finalizat in anul 2014 si este disponibil imediat pentru utilizare.

Conectarea cu zona centrala a Capitalei se face in aproximativ 25 minute prin artere de circulatie ample precum Soseaua Berceni sau Soseaua Oltenitei.

Puncte de interes

Imobilul dispune de o amplasare excelenta, fiind amplasat la doar  300 m fata de statia de metrou Dimitrie Leonida, in Orasul Popesti-Leordeni, Ilfov.

Zona ofera conditii optime de locuit, beneficiaza de infrastructura completa, strazile sunt amenajate si dispun de limitatoare de viteza, trotuarele sunt ample, iar iluminatul pe timp de noapte sporeste siguranta rezidentilor.

In proximitatea proiectului imobiliar din care face parte locuinta prezentata se regasesc supermarketuri precum: Penny Market, Mega Image, Lidl, Profi Market, La doi pasi, dar si Mall la Strada – o promenada comerciala ampla formata din numeroase magazine cu specific comercial mixt, restaurante si cafenele.

Punctele de interes major sunt localizate la cateva minute de parcurs fata de imobil: institutii de invatamant, unitati bancare si unitati medicale, sau zone de agrement multiple.

De asemenea, la distante reduse fata de imobil se regasesc:Parcul Copiilor (Drumul Fermei) si Parcul Parcul Tudor Arghezi ( Bulevardul Metalurgiei). 

Zona de relaxare din interiorul parcului Tudor Arghezi cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala.

Magazin 3 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 25 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de vanzare al apartamentului este de 67.500 Euro

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.