Apartament 2 camere, Popesti, Dr Fermei, mobilat si utilat

Popesti Leordeni, Mall La Strada
ID Anunt: 41087

Trimite linkul unui prieten pe

Nr. camere: 2
Etaj: 3
S.U.: 53.98 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 53.98 mp
Suprafata utila + balcon: 64.10 mp
Suprafata construita: 74 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+3E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta

Prezentare

Apartamentul propus spre vanzare este disponibil intr-un imobil nou din zona de Sud a Capitalei, amplasat pe strada Drumul Fermei, in Orasul Popesti-Leordeni.

Locuinta este decomandata, are suprafata utila totala de 64.10 mp si este disponibila la etajul 3. Imobilul a fost dat in folosinta in anul 2015 si este complet mobilat si utilat, gata pentru a putea fi locuit.

Proiectul rezidential din care face parte apartamentul prezentat are o amplasare excelenta fata de statia de metrou Dimitrie Leonida intrucat se afla la o distanta ce se poate parcurge pietonal in aproximativ 10-12 minute.

Apartamentul dispune de finisaje de calitate superioara si se vinde mobilat si utilat, conform imaginilor de prezentare. In pretul afisat este inclus si un loc de parcare.

Puncte de interes

Imobilul este amplasat pe Strada Drumul Fermei, in orasul Popesti-Leordeni, la distanta de aproximativ 1100 de metri fata de statia de metrou Dimitrie Leonida. Accesul catre imobil este facil si se poate face din artere de circulatie ample precum Soseaua Oltenitei sau Soseaua Berceni in cele mai civilizate conditii.

In apropierea ansamblului se regasesc numeroase supermarketuri (Mega Image Shop & Go, Lidl, Penny Market) si alte puncte de interes major precum: unitati de invatamant (scoli, gradinite, liceu), unitati bancare, unitati medicale si farmacii, restaurante si cafenele, locuri de joaca multiple si parcuri.

Imobilul este amplasat la 5 minute de mers fata de galeriile comerciale ce formeaza La Strada Mall si la doar 10 minute de mers cu autoturismul personal fata de Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare. Tema principala a parcului este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete sau aparate de fitness.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generose, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Magazin 3 minute
Transport public 12 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de vanzare al apartamentului este de 74.500 Euro.

*Locul de parcare este inclus.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.