Apartament 2 camere finalizat, 500 m Metrou Berceni

Ilfov, Dimitrie Leonida
ID Anunt: 13685

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Astrelor Residence Berceni Leonida

 • Mutare imediata
 • Finalizare 2021
 • Cel mai bun pret
 • Disponibil Imediat
Nr. camere: 2
Etaj: 1
S.U.: 60 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 60 mp
Suprafata utila + balcon: 60 mp
Suprafata construita: 72 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+6E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta inox
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • porti actionate electric
 • pavaj
 • curte amenajata
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii

Prezentare

Apartamentul propus spre vanzare face parte din noul ansamblul rezidential Astrelor Residence, proiect ce se afla amplasat in zona de Sud a Bucurestiului, la o distanta de aproximativ 500 m de noua pasarela pietonala ce duce la statia de metrou Berceni.

Locuinta este formata din 2 camere, are o suprafata utila de 50,60 mp + balcon inchis 6,90 mp si este compartimentata astfel: living spatios, dormitor, bucatarie, baie, hol si balcon. Balconul se va preda inchis cu geam termopan si dotat cu calorifer.

Imobilul are un regim de inaltime P+6E cu acoperis tip terasa multistrat ce dispune de doua lifturi silentioase si o arhitectura moderna. Apartamentul este disponibil la etajul 1 din 6 si se vinde bransat al toate utilitatile orasului, contorizate individual.

 

Puncte de interes

Ansamblul rezidential din care face parte locuinta este situat intr-o zona linistita, mai exact pe strada Biruintei, la o distanta de 500 m fata de statia de metrou Berceni si are acces facil catre scoli, gradinite, parcuri si unitati spitalicesti dar si catre multiple centre comerciale din zona: Mega Image, Mall La strada, Penny Market, Profi, parc Lumea Copiilor Popesti si Gradinita Apollo Kids

 

Magazin 3 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul apartamentului este: 74.900 Euro tva 5% inclus.

Se accepta orice tip de credit bancar.

Posibiliatatea achizitionari, contracost, al unui loc de parcare supateran, dezmembrat cadastral si amenajat cu pavele, la pretul de 2.500 + TVA 19%.

 

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Astrelor Residence Berceni Leonida

metrou Dimitrie Leonida

PROIECT VANDUT! “Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect! Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte.”

Garsoniere, Apartamente 2-3 camere
Finalizat

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie