Apartament 2 camere mansardat, decomandat, Dimitrie Leonida

Metrou Dimitrie Leonida, Penny Market, Profi Market, Restaurant Nod
ID Anunt: 34524

Trimite linkul unui prieten pe

 • Gata de mutare
Nr. camere: 2
Etaj: mansarda
S.U.: 57.34 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 57.34 mp
Suprafata utila + balcon: 57.34 mp
Suprafata construita: 70.94 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+4E+M
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • pavaj
 • curte amenajata
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta
 • acoperis

Prezentare

Propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat, disponibil in proiectul imobiliar Galaxy Plus Biruintei, ansamblu rezidential amplasat excelent pe strada Biruintei, in Orasul Popesti-Leordeni, Ilfov, la mica distanta de pasarela pietonala ce deserveste statiei de metrou Berceni.

Apartamentul este disponibil la mansarda imobilului, are suprafata utila de 57 mp, si dispune de o compartimentare decomandata dupa cum urmeaza: living amplu de 20.82 mp, bucatarie inchisa 9.56 mp, dormitor + dressing 16 mp, hol de acces 5.81 mp, baie 5.15 mp.

Accesul catre imobil se face facil prin multiple cai de circulatie cu trafic auto redus, fie direct din Soseaua Oltenitei prin Drumul Fermei, cat si din Soseaua Berceni prin strada Popesti Vest.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential Galaxy Plus Biruintei este compus din 4 blocuri si dispune de o amplasare excelenta, fiind localizat aproape de statiile de metrou Dimitrie Leonida si Berceni (800 m), pe Strada Biruintei a Orasului Popesti-Leordeni.

Accesul catre imobil se face facil din artere ample de circulatie cum sunt Soseaua Berceni sau Soseaua Oltenitei in conditii civilizate, de deplina siguranta.

In apropierea ansamblului rezidential se regasesc centre comerciale importante cum sunt: Penny Market, Profi Market, Mega Image, Mall La Strada, Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, precum și institutii de invatamant, restaurante si cafenele, magazine cu specific mixt, unitati medicale si bancare, parcuri si locuri de joaca pentru copii.

Distanta pana in zonele centrale importante ale Capitalei se poate parcurge in aproximativ 20 minute cu autoturismul personal, iar pana la mijlocul de transport in comun STB sau Metrou in aproximativ 10 minute.

Parcul Lumea Copiilor (Drumul Fermei) este localizat la 3 minute de mers fata de imobil, iar parcul Tudor Arghezi (dispus pe suprafata de cca. 4 ha ce va fi dublata curand de autoritatile locale) la doar 10 minute de mers cu autoturismul personal.

Parcul Tudor Arghezi este cel mai nou parc din Bucuresti ce are amenajate piste de biciclete si trotinete cat si o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri. Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Magazin 1 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 1 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al locuintei este de: 63.303 Euro + TVA.

Posibilitate achizitie loc de parcare dezmembrat cadastral la pretul de 5.000 Euro + TVA 19%.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.