Apartament 2 camere, mobilat si utilat, metrou Dimitrie Leonida

Berceni, Profi Market Sos. Berceni, Fan Courier
ID Anunt: 38113

Trimite linkul unui prieten pe

 • Mobilat
 • Utilat
 • Gata de mutare
 • 0% Comision
Nr. camere: 2
Etaj: 3
S.U.: 50.76 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 50.76 mp
Suprafata utila + balcon: 55.34 mp
Suprafata construita: 63 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: D+P+5E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • balcon inchis
 • lift
 • aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam un apartament cu 2 camere, complet finisat, disponibil imediat pentru mutare, situat in proiectul imobiliar Corvaris 5 din Popesti-Leordeni. Acesta este unul dintre cele mai bine concepute si echilibrate proiecte rezidentiale noi dezvoltate in imediata apropiere a statiilor de metrou Dimitrie Leonida si Berceni.

Proiectul este compus din 3 imobile de locuinte mixte cu un regim de inaltime redus, respectiv D+P+5E, apartamentul propus spre vanzare este situat la etajul 3 și are o suprafata totala utila de 55.34 mp.

Aceasta locuinta propusa se vinde la pretul afisat, complet mobilata si utilata si include urmatoarele imbunatatiri: mobilier de bucatarie si electrocasnice, 2 dressinguri, canapea extensibila, TV, balcon inchis cu tamplarie PVC cu geam termopan, o unitate de aer conditionat de 12.000 BTU, centrala termica de 24kw.

 

Puncte de interes

Aceas proprietate prezentata are o amplasare excelenta pe strada Popesti Vest, la o distanta de doar 300 m fata de statia de metrou Dimitrie Leonida, langa centrul comercial „Profi Market”.

Accesul catre imobil se face cu usurinta, direct din Soseaua Berceni dar si din Soseaua Oltenitei, legatura cu centrul capitalei facandu-se in aproximativ 20 minute cu autoturismul personal. In proximitatea ansamblului rezidential din care face parte acest apartament se regasesc spatii comerciale cu diferite activitati economice cum ar fi: Profi Market, Mega Image Shop & Go, farmacie, sala de fitness, restaurante si cafenele. La doar cateva minute de mers, Parcul Copiilor (Drumul Fermei) dispune de locuri de joaca si zone de promenada amenajate, iar Parcul Tudor Arghezi este in imediata vecinatate, defasurat pe o suprafata de aproximativ 30.000 m si cuprinde spatii verzi ample, numeroase zone de relaxare sau centru multicultural.

 

Magazin 1 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de vanzare al apartamentului este de 80.000 Euro.

Loc de parcare dezmembrat cadastral inclus in pretul de achizitie.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie