Apartament 2 camere, open-space, Soseaua Oltenitei

Popesti Leordeni, Lidl, Mega image, Centru Medical, Farmacie
ID Anunt: 27593

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Corvaris Residence 22

Studio
Etaj: 1
S.U.: 42.50 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 42.50 mp
Suprafata utila + balcon: 47.10 mp
Suprafata construita: 54.10 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P+3E+4ER
Structura: beton, caramida
Tip imobil: bloc de locuinte mixte

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii

Prezentare

Va oferim posibilitatea de a achizitiona un apartament doua camere tip studio localizat in apropiere de Soseaua Oltenitei, Popesti Leordeni ce face parte din noul ansamblu Corvaris Residence 22, un bloc cu regim de inaltime P+3E+4ER. Locuinta este amplasata la etajul 1 al blocului, beneficiaza de lumina naturala pe toata perioada zilei si se vinde complet finisat, cu centrala termica proprie si contorizari individuale.

Puncte de interes

Ansamblul este pozitionat in apropriere de centrul orasului Popesti Leordeni, o zona civilizata, curata, cu infrastructura completa. Accesul catre proiect se poate face cu usurinta direct din Soseaua Oltenitei pe strada asfaltata si iluminata public, avand un amplasament foarte bun datorita mijloacelor de transport aflate in imediata apropiere. In proximitatea imobilului regasim gradinita, scoala, Mega Image, Lidl, Penny Market, sali de fitness, restaurante, unitati medicale, farmacii, benzinarii si statie STB si Maxi-Taxi.

 

Magazin 3 minute
Transport public 44 minute
Scoala/Gradinita 6 minute
Cafenea/Restaurant 6 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul apartamentului este 61.000 Euro TVA 5% inclus.

Se poate achizitiona prin orice orice tip de credit bancar.

Discount 10% la plata numerar in sistem anticipat

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Corvaris Residence 22

Politie Popesti-Leordeni

Cochet si foarte bine amplasat, noul proiect Corvaris Residence Oltenitei dispune de o suprafata de teren de 2500 mp situat in imediata apropiere a centrului orasului Popesti Leordeni.

Garsoniera, Apartament Tip Studio, 2 si 3 Camere
Finalizat
Preturi de la 47.500 Euro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie