Apartament 2 camere, parcare inclusa, Metrou Dimitrie Leonida

Popesti Leordeni, Metrou Dimitrie Leonida, Sos Berceni, Sos Oltenitei, La Strada Mall
ID Anunt: 52688

Trimite linkul unui prieten pe

Nr. camere: 2
Etaj: parter
S.U.: 49.20 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 49.20 mp
Suprafata utila + balcon: 49.20 mp
Suprafata construita: 61 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: Parter+4 Etaje
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul prezentat spre vanzare este disponibil intr-un ansamblu rezidential finalizat in anul 2016, ce este amplasat in Orasul Popesti-Leordeni, Ilfov, la aproximativ 10 minute de mers de statia de metrou Dimitrie Leonida. 

Locuinta este disponibila la parter, intr-un imobil cu regim de inaltime redus, respectiv Parter+4 Etaje. Costructia este realizata pe structura de cadre din beton armat, iar inchiderile exterioare si compartimentarea este din caramida tip Porotherm.

Apartamentul este decomandat , are suprafata utila de 49.20 mp si se remarca printr-o compartimentare moderna, avand camere luminoase ce dispun de finisaje de calitate superioara.

Conectarea cu zona centrala a Capitalei se face in aproximativ 25 minute prin artere de circulatie ample precum Soseaua Berceni sau Soseaua Oltenitei.

Acest apartament ce 2 camere propus dispune de contorizare individuala (este prevazut centrala termica) si se vinde in pretul afisat cu bucataria complet mobilata si utilata.

*Loc de parcare suprateran inclus in pret.

Puncte de interes

Imobilul este amplasat pe Strada Amurgului a orasului Popesti-Leordeni, Ilfov, la o distanta de doar 850 m fata de statia de metrou Dimitrie Leonida.

Proiectul rezidential dispune de infrastructura completa, cu drumuri si cai de circulatie asfaltate si iluminate nocturn, iar conectarea cu zona centrala a Capitalei se poate face rapid, prin artere ample precum Soseaua Berceni sau Soseaua Oltenitei prin intermediul mijloacelor de transport in comun (STB sau metrou).

In apropierea ansamblului regasim centrele comerciale importante precum: Mega Image, Penny Market, Profi Market, Metro, Auchan, Jumbo, Selgros, Lidl, Carrefour Grand Arena, Hornbach, dar si institutii de invatamant, centre medicale si unitati bancare, restaurante si cafenele, locuri de joaca multiple sau parcuri.

La nici 5 minute de mers de imobil se regaseste parcul Lumea Copiilor (Drumul Fermei), iar la cel mult 10 minute de parcurs cu autoturismul personal este amplasat parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare. Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare.

Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Distanta de doar 8 km pana in zona centrala a Capitalei poate fi parcursa cu autoturismul personal in aproximativ 20-25 minute.

Magazin 2 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 25 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de vanzare al apartamentului este de: 62.000 Euro

Loc de parcare suprateran inclus in pret.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.