Apartament nou, 2 camere, etaj intermediar, Soseaua Oltenitei

Mall La Strada, Lidl Sos. Oltenitei
ID Anunt: 33968

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Palm Residence Oltenitei

72.381 Euro
(+ TVA)
*Posibilitate plata esalonata pe o perioada de pana la 30 de luni
Calculator Rate
Nr. camere: 2
Etaj: 4
S.U.: 52.72 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 52.72 mp
Suprafata utila + balcon: 58.31 mp
Suprafata construita: 67 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+5E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • curte amenajata
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada mixta
 • acces securizat cu bariere
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul de 2 camere propus spre vanzare are o suprafata utila de 58.31 mp si este disponibil la etajul 4 in cadrul proiectului imobiliar Palm Residence Oltenitei, proiect amplasat stradal pe Soseaua Oltenitei la intrare in Orasul Popesti Leordeni.

Imobilul are un regim de inaltime P+5 etaje si dispune de 2 lifturi silentioase Schindler, iar fiecare unitate locativa este insotita de catre un loc de parcare care se poate achizitiona separat. Toate unitatile locative din proiectul imobiliar sunt bransate la utilitatile orasului (gaze, electricitate, apa si canalizare) si contorizate individual.

Apartamentul are camere spatioase si luminoase, finisaje interioare de calitate, este compartimentat foarte bine si este dispus la un etaj intermediar intr-un imobil modern, cu arhitectura relevanta, fatade partial ventilate, placate cu Alucobond si balcoane cu sticla securizata.

Puncte de interes

Ansamblul imobiliar este pozitionat pe Soseaua Oltenitei, in apropierea celor mai importante puncte de interes din zona si se afla foarte aproape de granita dintre Sectorul 4, Bucuresti si Orasul Popesti Leordeni. Accesul catre mijloacele de transport in comun este foarte usor, cu statii STB (tramvai: 1, 10, 11, 34 / autobuz: 102, 124, 202, 402, 414, N103, N106, N124) si Maxi-Taxi chiar in fata ansamblului.

Magazin 3 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartamentului este: 72.381 Euro + TVA

Apartamentul poate fi achizitionat prin credit (noua casa sau ipotecar) si plata numerar.

Pentru achizitia prin plata esalonata: 79.620 Euro + TVA, cu avans de minim 20.000 Euro.

In ansamblu sunt prevazute parcari supraterane individuale, dezmembrate cadastral si amenajate, ce pot fi achizitiona separat fata de apartament.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Palm Residence Oltenitei

Palm Residence Oltenitei

Soseaua Oltenitei, Popesti-Leordeni

Amplasat la intrarea in orasul Popesti-Leordeni, nu foarte departe de granita cu Sectorul 4 Bucuresti, noul proiect imobiliar dezvoltat sub aceasta marca ne dezvaluie o identitate aparte datorita modului atent in care a fost gandit si proiectat.

Garsoniera, Studio, Apartamente 2-3 camere
Ianuarie 2025
Preturi de la 50.000 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.