Garsoniera dubla cu terasa proprie de 47 mp, Metrou Berceni Leonida

Ilfov, Metrou Berceni
ID Anunt: 32839

Trimite linkul unui prieten pe

Nr. camere: 2
Etaj: mansarda
S.U.: 32.74 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 32.74 mp
Suprafata utila + balcon: 78.89 mp
Suprafata construita: 89.47 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+2E+M
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • geamuri tripan
 • cada
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • baterii
 • balcoane zidite
 • curte amenajata
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • terasa acoperita
 • acoperis

Prezentare

Apartamentul tip studio cu 2 camere prezentat face parte dintr-un proiect rezidential nou situat pe strada Biruintei in imediata apropiere a statiei de metrou Berceni Leonida.

Imobilul are un regim de inaltime P+2E+M, ceea ce insemna ca atat confortul cat si intimitatea oferite de regimul mic de inaltime precum si de dispunerea blocului in teren sunt atuuri puternice ale proiectului imobiliar.

Unitatea locativa este disponibila la mansarda imobilului si beneficiaza de o terasa generoasa, se preda viitorilor proprietari complet finisata si bransata individual la utilitati (Apa, Canalizare, Enel, Distrigaz).

Suprafata utila totala a apartamentului inclus terasa este de 79.89 mp.

Suprafata utila a terasei care insoteste locuinta este de 47.15 mp.

Apartamentul poate fi locuinta ideala pentru o familie sau o investitie avantajoasa pentru inchiriere, deoarece legatura cu centrul orasului se face atat cu metroul (statia metrou Berceni) cat si cu mijloacele de transport in comun STB 125, 438, 475.

Puncte de interes

Proiectul dispune de o amplasare excelenta, fiind pozitionat intre cele doua statii de metrou, Dimitrie Leonida si Berceni (500 ml).

Accesul catre imobil se face cu usurinta, direct din cele mai importante artere de circulatie, cum sunt Soseaua Berceni si Soseaua Oltenitei, iar zona in care se desfasoara proiectul este una dintre cele mai dinamice din Sudul Capitalei.

In apropierea ansamblului regasim centrele comerciale importante precum: Mega Image, Penny Market, Profi Market, Metro, Auchan, Jumbo, Selgros, Lidl, Carrefour Grand Arena, Hornbach, dar si gradinita cu afterschool, scoala, bar / pub, restaurant, magazine, loc de joaca pentru copii „Parcul Lumea Copiilor” si unitati medicale.

Magazin 1 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pret de lista: 52.000 Euro TVA 5% inclus.

Oferta disponibila la plata numerar in sistem anticipat.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.